.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Voimakorttituotteiden testierät myynnissä


Kuvasin tänään puutarhassa minivoimakortteja. Näitä on pieni erä, jolla testaan näiden menekkiä.


Minivoimakortteja on 18 erilaista. Kaksi alkuperäisen korttipakan korttia jätin toteuttamatta, sillä en saanut niitä tässä pienessä muodossa onnistumaan.Muutamissa korteissa on pelkkä kuva. Oikeastaan se on hyvä, sillä silloin jää enemmän tilaa katsojan mielikuvitukselle.
Kortit ovat samaa vahvaa kartonkia kuin isommatkin kortit. Koko on 28mm x 70mm.Tässä kortin toinen puoli. Itse olen antanut ihmisten valita sattumanvaraisesti yhden kortin ja tähän tyhjään tilaan olen pyytänyt kirjoittamaan itselle tärkeän toiveen. Kenties toive toteutuu. Minivoimakortteja voi käyttää voimapakkana, josta ottaa itselleen joka aamu kortin johdattamaan tulevan päivän teemaan. Persoonallisiksi pakettikorteiksi nämä käyvät myös.

Nämä testituotteet eivät ainakaan toistaiseksi tule nettipuotiin. Ilmoitan tästä vain täällä blogissa ja facebookissa. Tätä testierää saa minulta sähköpostitse tilaamalla talo@runotalo.net. Laitan tilinumeroni ja kun maksu on tilillä postitan kortit. 18 erilaista minivoimakorttia maksavat yhteensä 10€ (sisältää alv 23% ja toimituskulut).
Toinen testieräni ovat nämä etikettitarrat. Itse liimasin yhden tarran kannettavan tietokoneeni kanteen muistuttamaan läsnäolosta. Tarroja voi käyttää aloittaessa uuden muistikirjan aloitusivulla tai kannessa. Voi myös paketoida lahjan yksivärisellä paperilla ja kiinnittää tarran etiketiksi.

Voimakorttitarrat ovat kooltaan n. 85mm x 57mm ja kulmat ovat pyöristetty. Saat 6 valitsemaasi tarraa hintaan 10€. (sisältää alv 23% ja toimituskulut). Varastossani on seuraavat vaihtoehdot, joista voit valita: Näen, Tunnen tuulen, Hengitän, Voimaa, Muistelen, Uskon hyvään, Taipuessani olen vahva, Olen oma itseni, Luon, Kohtelen itseäni hellästi. Saa valita useamman samaakin tarraa tai voin valita puolestasi. Voimakorttien kuvat löytyvät täältä. Tilaus sähköpostiini samoin kuin minivoimakorttien tilaaminen, josta kerroin tuossa yläpuolella.

Testierät ovat aika pienet, joten varaan tuotteet tilausjärjestyksessä. Ilmoitan täällä blogissani, jos alkavat loppua. Jos kiinnostusta on riittävästi niin saatan teettää näitä jatkossakin.2 kommenttia:

  1. Sari, apua! Olen kohta tunnin etsinyt sitä haasteviestikommenttia, luvattua kysymystä ja Keiran ihanaa kuvaa...Mistä löytyy? Ei ollut edes voimakorteissa, ei täällä Runotalossa, onko vielä joku kolmas blogi?

    VastaaPoista
  2. Leena, autan sinua: Kommenttiisi hymyilyttäjä orvokkien alla on vastaukseni, jossa on kysymys. Kuva on tuolla ihan alimmaisena marginaalissa oikealla :) (onhan niitä blogejakin monta, mutta toiminnassa oikeastaan vain tämä nykyisin)

    VastaaPoista