.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Voimakorttikehys idea


Piia Kultahippusia blogista tilasi itselleen minivoimakortit. Nyt Piialla on voimakorteille oma kehys ja aina viikon ajan on kehyksessä vuorollaan jokin voimakorteista, jonka hän esittelee blogissaan. Kehyksessä kortti muistuttaa voimaa antavista asioista arjessa. Kiitos Piialle hienosta ideasta ja toteutuksesta! Piian blogiin pääset tästä.

Itsellänikin on herännyt into tehdä voimakorttikehys. Joskus suunnittelin miten laittaisin vanhaan kehykseen monta pientä voimakorttia kuin sarjana. Kerron täällä, jos oma kehykseni etenee valmiiksi asti. Myös Piian tapaan yhden kortin kehys voisi olla hyvä täällä Runotalossakin. Eteisessä, makuuhuoneessa, keittiössä, kirjoituspöydällä...

2 kommenttia:

  1. Minulla on ollut suunnitelmissa tehdä taulu/muistitaulu, jossa on tuohon tyyliin pitsiä sisällä, pumpulimaista massaa alla, johon voi vaikkapa nuppineulalla laittaa muistutuksia. Mutta olisikin tosi mukava idea yhdistää siihen voimasanoja - tietysti oman sellaisen mikä kuhunkin hetkeen sopivalta tuntuu :)

    VastaaPoista
  2. Tässä Piian taulussa on vielä voimakasvi kataja kätkettynä pehmusteeseen. Voisi olla muuten kiva kehys kaikille ihanille kuville mitä näkee milloin missäkin, ottaisi talteen ja laittaisi hetkeksi kehykseen omaksi iloksi. Tavallaan voisi toimia aarrekarttailun tapaan: tunnelmakartassa on kuvia, joiden merkitys itselle avautuu, kun niitä katsoo pidemmän ajan kuluessa :)

    VastaaPoista