.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Voimakortti Maailman ihmettelyä


Akileijan kukkanuput ovat kauniita sammaloituneen kiven vieressä. Yhä enemmän Runotalon puutarhassa on kasveja, jotka ovat itse valinneet oman paikkansa kuten tämä akileijakin jo vuosia sitten. Luonto luo taideteostaan vapaasti. Itse kuljen vain poistamassa ne kasvit, joita en puutarhaan halua. Siirrän kasveja, jotka eivät viihdy paikallaan tai jos ne tukkivat kulkureittejä liiaksi. Lemmikkejä on nyt kaikkialla ja jopa poluilla asti. Mielestäni ne ovat erittäin runollisia kukkia. Juhannusruusut ovat jo nupuillaan ja eilen illalla sain tuntea tutun kielon tuoksun.

Aivan ihmeellinen on tämä maailma, jossa elämme. Niin ajattelin eilen kun istuin verannalla kaikkea katsellen ja kuunnellen. Perin ihmeellistä on tämä kaikki. Niin paljon erilaisia kasveja ja lintuja, sinitaivaalla vaeltavat hassut poutapilvet, erilaisia perhosia ja ötököitä kulkee ohitseni kuin jatkuvana näytelmänä. Pienen hetken maailma on minulle kuin lapselle; täynnä taikaa ja hyvin epätodellinen. Olen todellakin Liisa ihmemaassa. En voi milloinkaan lakata ihmettelemästä miten tämä kaikki on mahdollista. Hienoa, että saan olla osa kaikkea tätä. 


6 kommenttia:

 1. hei, mielenkiintoisia ajatuksia sinulla, varsinkin se luutasi ihmettely on mieleenpainuva ihmettely:) antaa ajattelemisen aihetta meille monelle, jotka emme osaa lentää ...kiitos mukavasta blogistasi käyn ihmettelemässä toistekin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, luutajuttu olisi kiva joskus julkaista uudelleen...siinä taisi olla huumoriakin mukana. Mukavaa kun jätit viestin ja tervetuloa uudelleen ihmettelemään :)

  VastaaPoista
 3. Koetin vaan kertoa, että sulla on mukava tapa herätellä meitä unissakävelijöitä, jotka arjessa ei kiinnitä huomiota moniin pikku asioihin, niitä pitää itsestään selvinä, painetaan välillä kuin laput silmillä, (ite ainakin usein ) ja monet ystäväni sanovat samaa itestään, sulla on kivalla tavalla kyky saada ns.heräämään, annat siivet että opitaan lentämään vähänn korkeammalla, kiitos, (pahoittelen kömpelöä ulosantiani, kirjoittaminen ei ole vahvuuksiani), iloisia kesäpäiviä:)

  VastaaPoista
 4. Hyvin mielestäni kirjoittamisesi sujuu :) Nyt ymmärrän mitä tarkoitat ja se kuulostaa hienolta, jos siinä onnistun. Saan tästä itselleni johtolankaa siitä mitä minun kannattaa tehdä täällä nettimaailmassa. Ehkä voisin vielä rohkeamminkin tuoda itsestäänselvyyksien ihmettelyäni esiin - välillä ne ovat todella outoja lähipiirin mielestä. Persoonallinen näkökulma ei välttämättä ole huono asia kuitenkaan. Mukavalta tuntuu, kun kirjoitat että saa siivet lentää vähän korkeammalla. Sitä tavoitellaan :) Kiitos taas paljon tästä viestistä. Taisi olla vastaus omiin mietteisiini, joita tänään olen pohtinut. Näin se usein menee. Kaikkea hyvää elämääsi :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, ja todella tarkoitan tuota kuinka ns. itsestäänselvät asiat jää usein huomioimatta, sulla on oikeasti ihana tyyli kiinnittää huomio asioihin, se ei ole minun ja monen muun mielestä lainkaan huono ja välillä on hyvä provosoida vähän. Eihän kukaan huomioi jos esitetään latteuksia. itse olen kaivannut että ihmiset tuo esiin enempi juuri tällaisia näkökantoja, ite ainakin heräsin(vähäksi aikaa) pitkästä aikaa kun näin sen luuta jutun :) olin heti WAU:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, ihan mielettömän hyvästä kannustuksesta! Minä sanon nyt että WAU :)

  VastaaPoista