.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 7. kesäkuuta 2012

Ojenna voimakortti kiitoksenaMustavalkoisen puutarhan voimakorttien ajankohtaisimmat kortit tässä esiteltynä. Voimakorttien merkitykset Voimakortit & voimatuotteet blogissa. Isot tai pienet voimakortit itselle, lahjaksi tai eteenpäin jaettavaksi voit tilata Runotalon nettipuodista. 

Otan itselleni joka aamu oman voimakortin pakasta. Laitan sen itselleni muistuttamaan läsnäolosta ja pienistä tärkeistä asioista. Olen huomannut, että voimakortin voima kantaa koko päivän. Kortin viesti muistuu mieleeni kesken arkisen aherruksen ja saa hymyilemään.

Olen ajatellut antaa pikkukortteja ihmisille, joita haluan erityisesti kiittää. Kirjoitan oman henkilökohtaisen viestin kortin taakse. Pienillä ystävällisillä teoilla on merkitystä. Aion huomioida ihmiset, jotka auttavat ja tukevat minua, toimivat positiivisuutta edistäen tai joiden huomaan tarvitsevan kannustusta. Oikeastaan voisi olla hauskaa ja jännittävää jättää kortti jonnekin yllätyksenä jollekin poimittavaksi. Lisäisin taakse tekstin: Löytäjä saa pitää tai kierrätä voimaa eteenpäin. On voimia antavaa tehdä pieniä hyviä tekoja ilman vastapalvelusta.


2 kommenttia:

  1. Sinun ajatuksesi ja sanaterveisesi ovat olleet omassa pohdinnassani isoksi avuksi.Kiitos Sari

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maria, tulee tosi hyvä mieli kun saan lukea, että näistä kirjoituksistani on apua ♥

    VastaaPoista