.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Voimakortti maanantaille 18.6.2012


Elän hetki kerrallaan
Mustavalkoinen puutarha voimakortti
maanantaille 18.6.2012


Ole läsnä jokaisessa elämäsi hetkessä. Ole juuri tässä ja nyt, sillä tässä on hyvä olla. Älä katso taaksepäin, älä katso eteenpäin, katso tähän hetkeen ja tee siitä paras mahdollinen.


- Tässä siis on harjoitus maanantaille. Tuntuu hyvältä saada tämä voimakortti. Laitoin sen keittiön pöydälle aamua varten. Kortti nojaa vanhaan keittokulhoon, jossa poltan kynttilää. Jos aamu on hämärä niin sytytän kulhossa olevan valkoisen kynttilän. Kynttilän sytyttäminen arkisena aamuna tekee hetkestä merkityksellisemmän.

Läsnä oleminen jokaisessa hetkessä on minulle vaikeinta töissä. Tavaratalossa työskennellessä tunnelma on helposti kiireinen. Yritän muistaa, että katson aina meneillään olevaan hetkeen ja teen siitä parhaan mahdollisen. Keskityn siis asiakkaaseen tai työtoveriin, kun sellainen hetki on. Pidän tauot rauhassa. Näistä on hyvä aloittaa. Mitähän ajatuksia teillä lukijoilla on? Niistä olisi kiva kuulla. Ehkä voisimme oppia jotain toisiltamme.

Mustavalkoiset voimakortit voi tilata Runotalon nettipuodista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti