.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Voimakortti Unipääskynen


Lämpimässä tuulessa
pääskyset kaartavat ohitseni
Jokainen kosketus
ikuinen lahja maailmankaikkeudelta

Auringon säteet sielussani asti
antaen minulle uutta energiaa


Nukuin tänään pitkään - tietämättäni. Siis tiesin nukkuneeni liikaa vasta kun heräsin... Sen huomaa siitäkin, että voimakortti ei ilmestynytkään kello kymmeneen mennessä. Pahoitteluni, jos joku olisi tarvinnut aamuunsa voimakorttia. Tähän asti kortti on ilmestynyt viimeistään kymmenen aikoihin. Ehkä kuluva viikko täynnään uusia asioita vei voimiani ja tarvitsen lepoa. Yritän oppia hyväksymään sen ja sallimaan itselleni enemmän joustoa. Kaiken ei aina tarvitse mennä juuri suunnitelman mukaan.

Unisena astelin ensimmäiseksi ulos aurinkoon. Siellä tuntuu tänään ihan kesältä. Kaksi pääskystä kiersivät laajaa ympyrää ympärilläni. Niillä on varmasti pesä jossain lähellä. Katselin vihreyttä ja kukkaloistoa ympärilläni. Tunsin kiitollisuutta.

Toivon viikonloppuun aurinkoa meille kaikille ja valoisaa energiaa ihan sisimpään saakka


2 kommenttia:

 1. Suloista ihanaa viikonloppua sin ulle♥
  Voimakorttisi antavat voimaa, valoa, tähän hetkeen♥
  Onko voimatalosi jo valmistunut? Onko siellä jotain kursseja tai jotain?
  halit sulle!

  VastaaPoista
 2. Hanne, voimatalo ei ole fyysisesti olemassa -vielä- mutta kursseja suunnittelen nyt kovasti torpalle Seitsemisen kansallispuiston kupeeseen ja jo tälle kesälle. Laitoin ohjelman suunnittelun itselleni ensi viikolle kalenteriin, sitten otan selvää milloin torppa olisi vapaana ja alan kerätä kiinnotuneiden ryhmää, joka pääsisi ajankohtana osallistumaan. Siitä sitten jatkan eteenpäin, jos kysyntää riittää.

  Ihanaa kesäistä viikonloppua myös sinulle Hanne ja voimahalaus ♥

  VastaaPoista