.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kolme voimakorttiviestiä sinulle minulta


Vertauskuvallisesti ovet ja portaat kutsuvat menemään rohkeasti eteenpäin, katsomaan suljettujen ovien taakse ja avaamaan uusia ovia. Punainen ovi kehottaa leikkimään ja palaamaan lapsuuden huolettomuuden hetkiin. On hyvä viettää aikaa sellaisten asioiden parissa, joista oikeasti nauttii. 

Rohkenetko avata uusia ovia? Itse olen opetellut sitä monessa mielessä varsinkin alkuviikosta ihan kirjaimellisestikin. Uudessa työpaikassani pukuhuoneet ovat kellarikerroksessa, jonne mennään monta kerrosta kierreportaita. Matkan varrella on monia samankaltaisia ovia. Reitti on minulle uusi ja outo, joten olen availlut monia ovia uteliaana todetakseni, että avasin jälleen väärän oven. Kuitenkin olen aina lopulta löytänyt sen oikean oven. Niin sen täytyy mennä elämässä muutekin. On uskallettava ja erehdyttävä, sillä sitä kautta voi lopulta löytää juuri sen mitä etsii tai jopa enemmän.

Oletko ehtinyt leikkiä kuten lapsena? Kokeile viimeistään tulevana viikonloppuna. Puhalla saippuakuplia tai konttaa hetki märässä heinikossa auringon paistaessa vesipisaroihin. Suosittelen vedenpitävää asua! Anna itsellesi lupa tehdä jotain mistä todella nautit. Minulle valokuvaaminen sateen jälkeen on maailman rentouttavinta puuhaa ja se tapahtuu siis enimmäkseen kontaten.Luon rohkeasti itseni näköistä elämää. Teen asioita, jotka vilpittömästi haluan tehdä ja tartun tilaisuuksiin joita avautuu kohdalleni. Pidän kiinni oikeudestani olla onnellinen koko elämäni ajan. Olivat olosuhteet mitkä tahansa voin aina päättää nähdä valoisamman puolen ja luoda itselleni ja lähimmäisilleni rauhan.

Elätkö sellaista elämää kuin itsellesi tahdot? Tiedätkö mitä haluat tehdä tässä elämässä? Jos et tiedä niin ota selvää. Mieti mikä tekee sinut onnelliseksi. Eivätkö olosuhteet ole parhaat mahdolliset? Muuta se minkä voit muuttaa. Ehkä pieni askel uuteen suuntaan avaa eteesi uusia askelmia. Tein oman ratkaisuni ja lupaukseni vuodenvaihteessa. Nyt olen kiitollinen, sillä niin paljon hyviä asioita ratkaisuni on tuonut tullessaan. Voin vain ihmetellä miksi viivyttelin päätöstäni niin pitkään. Uskon, että viimeisin askeleeni avaa eteeni uutta näkymää lähitulevaisuudessa ja voin silloin tehdä uusia ratkaisuja, jotka vievät edelleen haluamaani suuntaan.


Pienen ja isommankin ihmisen iloiset ja onnelliset hetket voivat syntyä pienistä asioista. Ala kiinnittää huomiota pieniin arkisiin mukaviin asioihin ja huomaat hymyileväsi yhä useammin. 

Huomaatko pienet hyvä asiat arjessasi? Toivon niin. Kaikella mihin kiinnitämme huomiomme on taipumus lisääntyä ja kasvaa. Mitä enemmän vatvomme asioiden huonoja puolia, sitä syvemmälle vajoamme kuoppaamme. Jos on vaikeaa niin voi aloittaa hyvin pienistä onnistumisen hetkistä ja mini-iloista. Sellaisia voi hankkia itselleen tarkoituksella, palkita itseään jollain pienellä asialla tai lepohetkellä. Mikä on kenellekin mahdollista. Varmasti meistä jokaisella on jokin keino löytää iloa ja hymyä. Itselläni on tänään ollut ilo kohdata monta mukavaa ja mielenkiintoista ihmistä. Löysin tummaa suklaata kaupan hyllystä, kun sitä kahvin seuraksi halusin. Sain nähdä sateenkaaren taivaalla ja pääsin töistä suoraan kotiin, kun ei ollut toimitettavia asioita.

Tahdoin ottaa vaistonvaraisesti kolme voimakorttia Runotaloa seuraaville ihmisille eli juuri sinulle, joka tätä luet. Jos olet lukenut tähän asti niin varmasti viestissä oli jotain minkä oli tarkoitus saapua luoksesi juuri nyt.


Omat voimakortit voit tilata Runotalon nettikaupasta.

2 kommenttia:

  1. Minä availen uusia ovia pian..Nyt pakkailen tavaroitani laatikoihin ja heitän pois turhia. Parin viikon päästä availen sitten uusia ovia :-)
    Aika metkaa,..laitoin syksyllä makkarin kaapin päälle pienen " manaustaulun" että haluan muuttaa. Nyt sen löysin kaapin perukoilta ja kas! Olin pakkaamassa!
    Voimakortilla oli tehoa..

    VastaaPoista
  2. Oi, miten hyvältä kuulostaa uusien ovien availu :) Hauskinta ja jännittävintä on juurikin tuo, kun on jo unohtanut koko jutun ja sitten jostain sopivalla hetkellä putkahtaa näkyviin hyvin kuvioihin sopivaa. Hienoa! Kiitos kun kerroit. Itsellänikin oli tänään hieno uudenlainen päivä ja se tuntuu ihan mielettömän hyvältä - on pakko hymyillä ja kiitollisuus täyttää mielen.

    VastaaPoista