.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Voimakortti Hymyilyttäjä

Sinun katseessasi on kaikki toisin
voin nähdä maailman kauneuden 
Saat minut hymyilemään


Aamuisin kuljen isojen orvokkiruukkujen ohi. Katson niitä ihaillen. Päivä päivältä orvokit ovat mehevämpiä. Hymyilen vielä pitkän aikaa niiden suloiset kasvot mielessäni. Itselleen voi rakentaa pieniä hymyn aiheita oman kulkureittinsä varrelle. Jokainen asia, joka saa hymyn syntymään kerryttää sydämessä aiheita uusiin hymyihin.

Voisitko miettiä tänään mikä saa juuri sinut hymyilemään ja rakentaa oman hymyilyttäjän? Ihan pienikin sellainen voi tehdä ihmeitä. Kenties omistat jo oman hymyilyttäjän?


6 kommenttia:

 1. Kiitos vierailustasi blogissani.
  Sinun blogissa raikasta vaihtelua yleisiin bogeihin verrattuna.

  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista
 2. Tänään hymyilytti, miten kauniita ovatkaan valkoiset orvokit - hymyillessään.

  Sinulle on mieluinen ja sopiva haaste blogissani.

  VastaaPoista
 3. Minua hymyilyttää kissani Sylvi. Näin: :)

  VastaaPoista
 4. Teuvo, kiitos vastavierailusta ja on mukava erottautua valtaisasta joukkiosta - meitä bloggaajiahan on paljon :) Poikkesin katselemassa blogissasi kuvainspiraatioita ja niitä löysinkin - ja huumoria löytyi myös - kiitos niistä!

  Leena, edellinenkin haaste odottaa, kun olisin tarvinnut tiedon, jota en löydä mistään. Sinä varmaan muistaisit mikä on nimeltään ihana puutarhamummo luultavasti viron suunnalla, poistunut jokunen vuosi sitten joukostamme. Paljon lemmikeitä, orvokkeja, saniaisia puutarhassaan ja ihanat harmaat hiukset, pellavaiset vaatteet...eli vanhaksi...idolini on hän :) Poikkean blogiisi tänään katsomaan haastetta...

  Liiolii, lemmikkieläimet ovat kyllä parhaita hymyilyttäjiä, toisinaan kyyneliin asti, liikuttavan hellyyttäviä ja aina hyväntuulisia :)

  VastaaPoista
 5. Sari, hän on tässä http://leenalumi.blogspot.fi/2011/05/sita-haluaa-valilla-menna-rauhoittumaan.html

  eli siis Tasha Tudor ja jos menet tuohon juttuuni näet kuvan hänestä. Hänen puutarhansa on juuri sellainen, mistä minä pidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä löytää kommentin, joka on livahtanut ohitseni kuten nyt :)

   Ihana Tasha Tudor. Hänen kuviaan katselen usein liikutuksen vallassa. Poikkean katsomaan linkin niin saan edelleen joulutaukoilla tässä koneella... ;)

   Poista