.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Voimakortti keskiviikolle 20.6.2012


Taipuessani olen vahva
Mustavalkoinen puutarha voimakortti
keskiviikolle 20.6.2012


Kuten heinät taipuvat tuulessa ja myrskyssä on ihmisenkin hyvä joustaa, antaa periksi sen verran, että selviää helpommin. Joustaen moni asia sujuu paljon paremmin. Voi taipua, mutta ei tarvitse silti katketa.


Tämä kortti tupsahti pakasta keskiviikolle. Jos valitsisin tietoisesti kortin niin en ottaisi kovin herkästi tätä. Oman heikkouden myöntäminen on vaikeaa silloin kun on opetellut olemaan vahva, ettei tulisi satutetuksi. Vahvuutta tarvitaan, mutta oikeanlaista tervettä vahvuutta, joka kumpuaa oikeudenmukaisuudesta niin muita kuin itseäkin kohtaan.

Varmasti arkipäivässä tulee useita tilanteita, joissa voi joustaa ja selvitä siten paljon helpommin eteenpäin. Unelmiaan kohti suunnistaessa on hyvä muistaa, että silloin kun on etenemässä oikeaan suuntaan kaikki tapahtuu myötävirrassa ja helpon tuntuisesti. Vaihtoehtoista reittiä voi harkita, jos tie nousee pystyyn eli joustavasti vaan kiertotielle. Siellä voi olla jotain mikä pitää ensin löytää, että voi taas edetä.


6 kommenttia:

 1. Tämä puhuttelee korteistasi minua kaikkein syvimmin. Kiitos. Tämä on itselläni usein kädessä muistuttamassa .
  Kiitos Sari♥

  VastaaPoista
 2. Tämä oli hyvä juuri tähän päivääni jolloin sanoin itseni aamulla virallisesti irti vanhasta työpaikastani ja astun syksystä uuteen työpäikkaan.Nyt on hyvä olla ja antaa virran hetken viedä.Kiitos Sari

  VastaaPoista
 3. Tinttarus, on hienoa saada tietää, että kortti on sinulle tärkeä. Ole hyvä ♥


  Maria, paljon onnea uusiin tuuliin ja hyviä virtoja ♥

  VastaaPoista
 4. Minuakin juuri tämä kortti puhuttelee. Alusta asti olen katsellut usein tätä korttia, vaikka se ei aina nousekaan päivän kortiksi. Joka ilta muuten katson kortin seuraavalle päivälle. Siitä on tullut hieno tapa.
  Hyvää juhannusta sinulle samalla. Huomenna menemme mummelille järjestämään juhannusta ja sitten itselle. Kiitos sinulle :-)

  Laitoin kuvia UUnartin puolelle, siksi nyt tällainen nimi ;-)

  VastaaPoista
 5. Joustavasti kiertotielle... hmm. :)

  Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Uuna, hienoa, että kortit ovat käytössä. Tunnen, että olen itsekin löytänyt voimakortit syvemmin nyt. Aurinkoista juhannusta myös sinulle :) Täytyykin muistaa poiketa Uunartissa...

  Seija, minusta tuntuu, että se on usein todella hyvä ajatus...Ole hyvä :)

  VastaaPoista