.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Voimakortti Runotalosta


Odotus

Anna minun odottaa hyviä asioita tapahtuvaksi
Anna minun uskoa vahvasti parempaan huomiseen
Anna minun olla oma itseni tässä maailmassa


Puutarhassa tapahtuu kauniita, ihmeellisiä asioita koko ajan. Tänään ilmassa lenteli valtavan paljon isoja lentomuurahaisia (en tiedä virallista nimeä). Näin miten terassille laskeutunut muurahainen hankasi siipensä irti, ilmeisesti niin oli tarkoitettu. Kaivaessani istutuskuoppaa löysin useita kauniita pieniä sinihohtoisia koppakuoriaisia. Jokainen oli täydellinen, mutta niissä ei ollut elämää. Pienet jalat olivat vatsan alapuolella sisäänvedettyinä ja tuntosarvet litistyneinä päänmyötäisesti.  Yllättäen yksi niistä heräsi eloon kämmenelläni ja oli heti vauhdissa. Tuntui kuin olisin todistanut pienen koppakuoriaisen ensiaskeleita - ehkä niin tapahtui.

Pitäisi elää hetkessä ja elänkin - ainakin ötököitä ihmetellessä. Toisaalta on aivan upeaa odottaa kaikkea kaunista ja ihmeellistä tapahtuvaksi. Kuvassa olevat idänunikoiden nuput avautuvat ehkä jo tulevan viikon aikana. Mitähän ihmeellistä huomenna tapahtuu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti