.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Nettipuodin kuulumisia kuvina


Uudistin Runotalon nettipuotia. Yritin tehdä puodista selkeämmän, joten luovuin toistaiseksi virtuaalisen Runotalon esittelystä kaupan osalta. Puutarha-aiheiset voimakortit ovat jatkossa se mihin eniten keskityn nettipuodissa, joten ne ovat vahvasti esillä heti etusivulla.

Seuraavaksi kertaus siitä mitä puodissa on tarjolla tällä hetkellä:

Mustavalkoinen puutarha voimakorttejaI do Africa - Tahdon Afrikka voimakortteja


MAKASUTU Pyhä metsä voimakorttejaVoimasiilejä, joista jokainen on nimetty erikseenTalvi 2012 voimakirjoja, valkoisia ja pellavansävyisiä
Kesä 2011 voimakirjoja, kukkakuoseillaKevät 2012 voimapussukoita, Kesä 2011 pussukoita on muutama jäljelläAarrekarttakursseja netissä tai torpallaUutuuksia tulossa nettipuotiin, osa jo lähipäivinä:
 • testierät minivoimakorteista, jotka ovat hieman edullisempia annettaviksi eteenpäin
 •  testierä etikettitarroista, joissa aiheena voimakortteja, voimakirjaan, koristeluun
 • muutamia voimakursseja torpalla toivottavasti jo tämän kesän aikana
 • syksyllä Runotalon puutarha 2012 voimakortit
6 kommenttia:

 1. Kerroin jo aiemmin, että tuo osoite on varastettu minulta. Ajatellasan Aikatherine. Ric käyttää sitä . En tiedä miten sen teki. Painamalla Blogger pääsee yhä minun profiiliin.. en tajuu.. olen muuttanut osoitteet ja uuden seurannan sivuuni saat vain poistamalla tuon nykyisen ja littämällä oikean esim pieniä sanoja, http://aikatherine.blogspot.com


  en palaa tähän enää.. muilla en ole enää nähnyt tätä väärää linkkiä..

  minkähänlainen voimakortti antaisi voimaa nyt kun kamppailen keuhkokuumeessa ja näen kuoleman unia.. ajatukseni silti hereillä selkeä.. alitajunta tekee kai omalla tavallaan työtä parantumisen hyväksi.. antibioottien pitäisi pian alkaa purra, en jaksa muuta kuin olla koneella hereillä ollessa, tää ei rasita paljon

  VastaaPoista
 2. Minä haluaisin voimakurssille, mutta rahatilanne ei taida antaa myöten... Olisi ihana tavata sinut "oikeasti" ja voimaantua. :) Minivoimakortit eteenpäin annettavaksi kuulostavat myös hienolta.

  VastaaPoista
 3. Aikatherine, tein nyt muutoksen. Luin aikaisemman viestisi, mutta en ehtinyt keskittyä asiaan vielä: kaikki tekniset asiat vaativat erikseen paneutumisen. Luulen, että nyt on oikein. Harmillisia ovat tuollaiset nettivarkaudet.

  Otin voimakortin sinulle ja sain kortiksi Sydämeni on oikeassa. Voit käydä lukemassa kortin merkityksen täällä http://voimakortit.blogspot.fi/p/mustavalkoiset.html

  Toivottavasti paranet pian. Voimia sinulle.

  VastaaPoista
 4. Liiolii, ehkä voisin järjestää voimakurssin netin kautta, jolloin olisi edullisempi vaihtoehto...mukava olisi nähdä ja uskon, että vielä joskus jossain tapaamme :) Tavoitteeni on esitellä minikortteja tulevan viikon aikana ja myydä testierää nettipuodissa. Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sari, työtä tekevillä on kiireitä, en minäkään ehtinyt kirjoittelemaan runojani enkä tarinoita kun olin työelämässä ja lapset jaloissa.
  Kävin lukemassa mitä kortistani sanottiin. Tuli outo tunne, aloitin sisäisen dialogisen keskustelun kirjoittamalla vuonna 1990 ja olen jatkanut sitä ajoittain.
  Juuri siinä etsitään vastausta kaikkiin ongelmiin ja ilmiöihin yleensä kysymällä "sisäiseltä tietäjältä" sitä on vaikea selittää , kävin silloin 8 viikon kurssinkin dialogisen kirjoittamisen perusteista, Hesan kesäyliopistolla.
  Silloin tuntui kuin olisin löytänyt itseni heinäsuovasta tai meren hiekasta. Simmässämme on talletettuna uskomaton määrä tietoa, kun vain osaamme pysähtyä ja kysyä oikein. Oikein kysyminen on aina tosissaan kysymistä. Muuta kriteeriä siinä ei ole, ei tarvitse olla kirjaviisas, ei filosofi, täytyy vain kysyä tosissaan ja hiljentyä luonnon edessä. Tajusin viestin, - on aikani jälleen kysyä tosissaan muutamia asioita. Kiitos Sari

  VastaaPoista
 6. Ole hyvä Aikatherine, tuntuu hyvältä, että löysit jotain itsellesi kortista. On hienosti sanottu, että voi löytää itsensä meren hiekasta, luulen tietäväni mistä kirjoitat. Tässä samalla sain taas itsellenikin vastauksen asiaan, jota juuri olen pohtinut. Kiitos sinulle ja hyviä hetkiä kysymysten pariin.

  VastaaPoista