.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Voimakortti tiistaille 19.6.2012


Myönteisyyden voima
Mustavalkoinen puutarha voimakortti
tiistaille 19.6.2012


Positiivinen elämänasenne on oma vahva päätös. Muutos negatiivisesta positiiviseksi ei tapahdu hetkessä, mutta se on mahdollista kun kiinnittää huomion omiin ajatuksiinsa. Myönteisyyden voima on valtavan vahva. Et vaikuta ainoastaan itseesi vaan kaikkiin lähimmäisiisi ja kohtaamiisi ihmisiin. Positiivisuus saa aikaan hyvän kierteen. Voit aloittaa kääntämällä kaikki itseesi kohdistuvat negatiiviset uskomukset vastakkaisiksi eli myönteisiksi. Heikkoudestakin voi löytää vahvuuden.

- Tässä siis huomiselle harjoitusta ihan riittävästi. Itse aion tarkkailla omaa sisäistä ääntäni, joka helposti luo negatiivisia uskomuksia ihan pikkujutuista. Voin tarkkailla omaa sisäistä puhettani ja korjata mietteet päinvastaisiksi. Huh, tämä ei tule olemaan ihan helppoa! No, tästä voinkin aloittaa: Kyllä, minä pystyn siihen jos todella tahdon.

Tässä vielä linkki Aarrekarttamaailmaan, jossa esittelen Louise Hayn videon. Minuun hänen elokuvallaan on ollut vahva vaikutus.

Laitan voimakortin tutulle paikalleen keittiön pöydälle. Siinä se on heti aamulla muistuttamassa minua tästä tärkeästä asiasta.


Omat voimakortit voit tilata Runotalon nettipuodista. Minivoimakortteja ja etikettitarroja on vielä muutamia jäljellä. Niistä lisätietoja täällä.


2 kommenttia:

  1. Tämä kortti on minullekin tarpeen. Loin uuden blogin taidetta varten, mutta profiilit menivät koko ajan sekaisin, vaikka kirjauduin aivan kuten piti. Nyt poistin tekemäni työn ja jatkan vanhalta viivalta, mutta myönteisyyttä tarvitaan. Hyvä muistutus, kiitos :-)

    VastaaPoista
  2. Itse juuri irvistelin ja murisin kun kirjoitin facessa varmaan kymmenen kertaa sanavahvistuksen uudestaan eikä se millään mennyt läpi...sitten muistin, että ai niin - se myönteisyyden voima...Täytyy yrittää hengittää syvään ja antaa vaan periksi - hetkeksi. Hoh hoijaa - jaa jaa ;)

    VastaaPoista