.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Voimakortti Iloitsen

Kullankeltaisessa vihreydessä voisin vaeltaa loputtomiin
Saan voimaa kannatella koko maailmaa ilo kasvoillani

Pienessä kirkkaassa vesipisarassa asuu maailmankaikkeuden salaisuus
Poimin sen taskuuni ja annan säteillä iloaan ympärilleni


Iloa voi kasvattaa etsimällä pieniä kauniita asioita. Kun löytää ensimmäisen niin huomaa pian helposti toisenkin. Lopulta pieniä iloisia valopilkkuja on muille jaettavaksi asti. Ota ilo vastaan, aina kun maailma sitä sinulle hymyillen ojentaa.


5 kommenttia:

 1. Ihana aamun aloitus, sulla on aina niin hyvä meininki täällä :)

  VastaaPoista
 2. Kamomilla, kiitos, pidän itsekin tästä kortista tosi paljon, tuntui hyvältä julkaista se - oli onnistumisen iloa :) Ja totta se todellakin on, kaikki siis mahdollista meille!

  Anonyymi, nyt yritin vielä enemmän kääntää ruuvia päässäni myönteisen ajattelun ja valoisuuden asentoon. Minulla oli itselläni sille kovasti tarvetta. En halua joutua alakuloihin ja uskon, että kun pieniä iloja alkaa kaivaa esiin niin johan taas alkaa elämäkin hymytä...oli muutama pikkuinen vastamäki, mutta nyt taas huristelen suht kevyesti - toivottavasti kevyt meno on tarttuvaa laatua. Kiitos sanoistasi, on mukava saada tietää, että hyvä meininki välittyy :)

  VastaaPoista
 3. Sulla ihan oikeasti välittyy valoisuutesi ja mukava välitön tunnelma , jatka kuule ihan samaan malliin. Mekin on tämä kesä näiden mun rakkaiden ystävieni kanssa aloitettu vaihteeksi enemmän tai vähemmän todellisissa maisemissa/tunnelmissa ja mielenkiintoisia ja antoisia havaintoja olemme tältä matkaltamme tehneet .. Välillä on hyvä tarkastella asioita laajemmasta näkökulmasta. Hyvää kesää ja tosi paljon onnea matkallesi Sari.Olet hieno ihminen :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa oikein hyvältä nuo vähemmän todelliset maisemat ja laajempi näkökulma. Pysytellään valoisissa tunnelmissa ja välitetään sitä ympärillemmekin rohkeasti. Sanasi ovat ystävällisiä ja kannustavia, olen niistä kiitollinen. Hyvää kesää ja onnea matkaan myös sinne :)

  VastaaPoista