.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Haen jälleenmyyjiä voimakorteille


Etsin Runotalon Mustavalkoinen puutarha voimakorteille jälleenmyyjiä. Voimakortit ovat parhaimmillaan silloin kun niitä voi koskettaa ja katsella oikeasti. Kaikkea kauneutta ja voimaa ei voi aistia tietokoneen ruudun läpi. Aiemmin olen ilmoittanut, että voimakortteja saa ainoastaan Runotalon kautta, mutta nyt olen päättänyt kokeilla voimakorttien vapauttamista.

Onko sinulla hoitola tai liike, johon voimakortit sopisivat myyntiin? Voisivatko asiakkaasi olla kiinnostuneita korteista tai voisitko käyttää niitä oman työsi tukena? Tiedätkö omalla paikkakunnallasi paikan, josta itse haluaisit voimakortteja ostaa?

Minulle voi laittaa asiasta sähköpostia talo@runotalo.net tai jättää ehdotuksia kommenttina. Olisihan hienoa, jos voimakortteja voisi ostaa ympäri suomen. Toki kerron täällä blogissa mistä voimakortteja voi ostaa. Toistaiseksi kortteja saa vain Runotalon nettikaupasta, äitimaamessuilta Tampereella keväisin ja 1700-luvun markkinoilta Isokyröstä elokuussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti