.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Voimakortti torstaille 21.6.2012


Löydän
Mustavalkoinen puutarha voimakortti
torstaille 21.6.2012


Usko, että voit löytää niin löydät. Usko, että tie avautuu edessäsi, vaikka sitä ei vielä matkaan lähtiessäsi olisikaan. Luota elämään ja omiin mahdollisuuksiisi onnistua.

- Tässä on torstain voimakortti. Tiedän, että voin vaikuttaa etukäteen seuraavaan päivään paljonkin. Voin jo edellisenä iltana kuvitella mielessäni miten tuleva päivä täytyy onnellisilla tilanteilla ja miten hyvin kaikki sujuu. Olen läsnä tässä hetkessä ja samalla luon hyvää huomista luottamalla kaiken järjestymiseen. Ehkä Hannu Hanhen hyvän onnen salaisuus on luottamus omaan hyvää onneen.

On ihanaa aloittaa uusi päivä tietäen, että löydän varmasti jotain itselleni. Saatan löytää paljonkin, jos olen matkassa avoimin mielin.
2 kommenttia:

  1. Kiitos kortista Sari. On lohdullista tietää että löytää, olen etsinyt niin kauan. Iloista ja lempeää Juhannusta sinulle !

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä Valokki, toivon myös sinulle oikein lempeää ja hyvää juhannusta. Usein löytäminen tapahtuu ihan yllättäen ja sattumalta...sitten sitä ihmettelee miksei aiemmin huomannut. Usein etsimme niin kaukaa jotain joka onkin ihan lähellämme. Luulen, että kirjoitin tämän nyt itselleni, että heräisin ja löytäisin... :)

    VastaaPoista