.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Aarrekarttailuun apua täsmäkartastaKuva on luotu Voi hyvin lehden kuvasta ja otsikoista
VALINNAT JA SELKEYTTÄMINEN


Yleensä aarrekarttakurssin harjoitusten tekeminen etenee reippaasti kunnes on aika päättää mitä karttaan lopulta laittaa. Saman olen kokenut itsekin. Ei ole helppoa, kun ei ole enää mitään syytä minkä vuoksi en voisi saada haluamaani asiaa. Laittaessani asian karttaan se toteutuu juuri sellaisena. Olenko varma, että tahdon tätä? Olenko tarpeeksi rohkea astumaan tuohon elämänvaiheeseen? Kaikkea en voi saada, on pakko valita ja karsia. Elämääni ei mahdu kerralla paljon. On selkeytettävä. 

Aarrekarttakurssissa on monta vaihetta 


 • tunnelmakartan teko
 • itsetutkiskelun vaihe 
 • päätösten tekeminen 
 • oman elämän haltuunottaminen

Tänään mietin aarrekarttojani ja uuden tekemistä. Huomasin, että monia toiveistani on käynyt toteen, mutta ei sillä tavalla kun halusin. Tai luulin haluavani. Olen saanut kaiken hieman eri tavalla kuin suunnittelin. 


Huomaamattani olen saapunut lähtöpisteestä aarrekarttani toivepisteeseen. Täällä minä olen ollut enkä ole sitä täysin ymmärtänyt. On aika päästää irti vääristä haavekuvista ja luoda sitä mikä on todella tärkeää. On uuden aarrekartan aika.


TÄSMÄKARTTA


Useimmissa aarrekartoissani on samassa kartassa kaikki elämääni toivomani asiat. Täsmäkartassa keskitytään eri osa-alueisiin yksi kerrallaan. Suosittelen tätä erityisesti, jos olet jäänyt kiinni aarrekarttasi kanssa johonkin vaiheeseen. Toivon, että saat voimaa edetä.

Mikä on tällä hetkellä tärkein asia, jota haluat muuttaa paremmaksi? Terveys, työ tai ihmissuhteet? Seuraavaksi luot kuvan tai lauseen, joka kuvaa tilannettasi toteutuneena. Siinä on kaikki juuri niin kuin tahdot asioiden olevan.
TEE TOIVELISTA

Numeroi toiveesi tärkeysjärjestykseen. Tee listasta selkeä. Kiteytä täsmätoiveitasi yhä tarkemmin vastaamaan todellista toiveita, jotka tuntuvat oikealta sydämessäsi saakka. Kirjoita lauseita, joissa on sydämesi toiveita ja yhdistele niitä. Lopulta pääset toiveesi ja unelmasi ytimeen.Seuraavaksi puet unelmasi kuviksi. Voit lisätä elementtejä, symboleita ja lauseita, joilla on itsellesi vahvistava merkitys.  Muista kasvokuvasi mukaan näkyvälle paikalle. Pienistä täsmäkartoista voit kerätä myös oman voimakirjan. ENERGISOINTI

Energisointi (visualisointi) tarkoittaa, että näet mielessäsi unelmasi toteutuneena. Erityisen tärkeää on, että tunnet sydämelläsi. Tunne niitä tunteita, joita tunnet kun unelma on toteutunut. Ole hetkessä, jossa kaikki on jo totta. 

Mitä pidempään ja useammin pystyt tuntemaan toteutumishetken onnen tunteita, sitä paremmin viet omaa aarrekarttaasi eteenpäin. Ilonkyyneleet saattavat virrata poskillesi liikutuksesta, kun löydät oikean tunteen. Seuraavaksi huomaat, että pieniä ihmeitä alkaa tapahtua ympärilläsi.

Energisoi karttaa joka päivä luottavaisin mielin kaikkea ihanaa odottaen!aarrekarttakurssi


3 kommenttia:

 1. Tähän kirjoituksene täytyy palata lueskelemaan vielä paremmalla ajalla :)

  VastaaPoista
 2. Hieno postaus! Nuo peiliin sinusta otetut kuvat ovat todella kaunita.

  VastaaPoista
 3. Kultahipun Piia, uskon, että tästä on hyötyä...minulla on vielä toteutus kesken, mutta yritän nyt tehdä todella loppuun asti :)

  Marja Leena, kiitos, tein joskus jutun peilikuvauksista puutarhassa, se taitaa olla voimaa antavaa puuhastelua ja sopisi meistä monille. Sain idean Hannelta Virtaus blogista peilikuvaukseen alunperin. Peilikuvat yllättävät kauneudellaan ja heijastuksillaan. Sopivalla lämpimällä ilmalla teen uudelleen ja yritän innostaa muita mukaan :)

  VastaaPoista