.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 7. elokuuta 2012

Voimapöllöjen tekoa ja paperipussien koristelua

Markkinavalmistelut täyttävät päiväni, mutta se ei haittaa, sillä puuhastelu on mukavaa. Myytävien tuotteiden pussukat koristelin omin käsin jokaisen yksilöllisesti. En ole kalligrafi kuten äitini, mutta kyllä näistä selvän saa. Mitä useamman pussukan kirjoitan niin sitä paremmin alkaa Runotalon logo kiemurrella oikeaan suuntaan.

Iltapäivällä pyörittelin savesta erän Voimapöllöjä. Ne saavat nimensä suomalaisista jäkälälajeista. Nämä menevät polton jälkeen markkinoille. Päätän myöhemmin tuleeko niitä nettikauppaankin. Periaatteessa olen käskenyt itseni keskittyä voimakortteihin ja voimakursseihin eli tällaisiin minun ei pitäisi yrittäjänä panostaa. Olen tehnyt savipöllöjä jo savipajani aikoina vuonna - 88 ja nämä näyttävät hyvin samanlaisilta kuin silloinkin. On mukava tehdä asioita, joita on viimeksi tehnyt kauan sitten.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kivaa, että jätit tämän viestin. Nyt on mukavaa viedä pöllöt markkinoille, kun tiedän, että ovat hurmaavia - kiitos :)

   Poista
 2. Oi, varmaan tarvisin juuri näinä päivinä voimapöllöä! Menen kuitenkin lukemaan tuon Julian sivun... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että Julian jutusta löytyi jotain apua...Voimapöllö voi auttaa jo ajatuksen tasollakin :)

   Poista
 3. Ihania voimapöllöjä. Saven sisältä voi löytyä vaikka mitä :)

  VastaaPoista