.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 3. elokuuta 2012

Valon hiljaiset taideteokset

Aikainen aamukierros puutarhassa vaikutti minuun syvästi. Koen nämä hetkien ikuistetut muistot kuin maalauksina. Aamuinen valo hiipi paikalle hitaasti kuin maalaten. Valo värjäsi kaiken ihmeellisen läpikuultavaksi hennoin siveltimen vedoin. Olin paikallani hiljaa lähes tunnin. Odottaen. Ihastellen. Sisäinen hymyni vahvistui hetki hetkeltä. Kun poistuin tältä näyttämöltä huomasin olevani kohmeessa. Sydämeni oli kuitenkin lämmin ja vereni virtasi suonissani vahvempana. Olin täynnä uutta energiaa.

4 kommenttia:

 1. Kaunis hetki, kuten sanot, valon hienosti maalaama. Muutama kyynel, kuin liikutuksesta tai kuten minulla yllättävästä uudesta tilanteesta. Olen kuitenkin sellainen, että pyyhin silmäni ja lähden rohkeasti eteenpäin. Edessä on aina uutta ja kaikki vanha on opiksi.
  Nimeni kautta löydät uuden blogini ja sieltä selityksen, mitä on tapahtunut. Se on liian pitkä tarina laitettavaksi tähän.
  Kiitos hienosta aamuhetkestä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Löysin uuteen blogiisi. Toivon, että vierailisin useammin. Minua on hyvä muistuttaa, muuten erakoidun tänne omiin pikkuympyröihini ;)

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja runot kauniissa blogissa <3 Ronja

  VastaaPoista