.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 30. elokuuta 2012

Voimakortit Ylivieskassa Hyvän olon lähde messuilla 1.- 2.9.
Nyt on mahdollisuus päästä kokemaan ja näkemään voimakortteja tulevana viikonloppuna ihan oikeasti, sillä Luontaishoitola Helmi on mukana mielenkiintoisilla Hyvän olon lähde messuilla Ylivieskassa. Johanna on luvannut viedä voimakortit myyntiin messuille. Voimakortit löytyvät täältä.

Miten olen edistänyt Runotalon unelmaani tänään? Pidän ahkerasti huolta nettipuodin asiakkaista, että palvelu olisi sujuvaa ja asiakkaille jäisi hyvä mieli. Puodissa on ollut vilkkaampaa nyt kun alkoi syksyinen arki. Aamulla ennen tavaratalotöihin lähtöä kirjoitin muutaman uuden runon.

Töiden jälkeen seikkailin kauppakeskuksessa etsien voimakurssilla tarvitsemiani asioita. Kaikilla kurssilaisilla on sama hankintalista. Pieniä asioita, mutta en osannutkaan päättää millaisia hankin. Olin yllättynyt. Huomasin, että voimakurssi on minulle niin tärkeä, että halusin löytää juuri oikeanlaiset. Itse ohjeistin kaikille kurssilaisille, että ei pidä olla liian kriittinen, että varmasti valitaan juuri oikeat asiat. Menen pian uudestaan paremmalla onnella etsimään. Ehkä olin töiden jälkeen epävireessä, sillä luovaan pikkushoppailuun tarvitaan sopiva rento fiilis.

Nyt etsin päivään sopivan kuvan ja runon runosivulta. Toivon, että ehtisin pian kirjoitella lisää runoja runosivulle.
Kumpi on kauniimpi mielestäsi kivi vai perhonen?

Et voi vastata, sillä oikeaa vastausta ei ole,
ei ole mitään eroa näiden kahden välillä.
Kaikki ovat samanarvoisia, yhtä keveitä, yhtä raskaita,
samanpainoisia olette myös sinä ja ihminen vierelläsi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti