.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ammenna voimaa & inspiraatiota prosessista

Lopeta etsintä niin löydät enemmän.
 Avaudu vastaanottamaan.

Etsiessään joutuu helposti harhateille. Silloin jää moni kaunis asia huomaamatta. Kun etsii niin on määritellyt jo valmiiksi mielessään ne asiat, jotka on valmis näkemään. Harvoin löytää juuri sillä hetkellä sitä mitä mielessään kuvittelee. Siksi on parempi etsiä vapaana, ilman rajoituksia. Silloin on avoin kaikelle, avoin näkemään ja löytämään enemmän. Silloin tapahtuu pieniä ihmeitä. Alkaa nähdä enemmän ja uusin silmin. Huomaa sellaista mitä ei ole tiennyt olevan olemassakaaan. Kuten kukkien lehdet, jotka ovat vasta työntymässä esiin keväisestä maasta. Kaikki odottavat kauniita akileijan kukkanuppuja, mutta lehdissäkin on paljon kauneutta. Nehän ovat aivan kuin ruusunnuppuja. Kesä 2012 oli kovin sateinen. Sade toi paljon kauneutta puutarhaan. Vesi elävöitti kaiken vihreäksi ja teki kasvustoista runsaita. Niin monesti sai ihailla vesipisaroiden kauneutta lehdillä.

Meidän ei kannattaisi etsiä niin paljon. Viisas pääsee paljon vähemmällä kun avautuuu vain vastaanottamaan. Aivan kuten kasvit ottavat vastaan sateen kauniit sadepisarat lehdilleen. Aurinko valaisee ne lopulta kimmeltäviksi tähdiksi, joihin valo loistaa kauniimmin kuin yksikään kukka koskaan on loistanut. Näe sinäkin oma valosi ja omat mahdollisuutesi. Avaudu vastaanottamaan.

  ***

Luon seuraavia voimakortteja ja kutsun teitä mukaani prosessiin. Mukana voit olla seuraamalla miten etenen ja ammentamalla siitä itsellesi voimaa ja inspiraatiota, sillä voimakorttien voima toimii monitasoisesti jo niiden syntyessä. Voit myös liittyä mukaan kommentoimalla ajatuksiani tai kuviani. Tahdon luoda voimakortteja tässä hetkessä, että niihin tulisi todellista läsnäolon voimaa. Kirjoitan kuvan inspiroiman tekstin tänne sellaisenaan ja muokkaan sitä myöhemmin kun voimakortit alkavat tarkentua.

Lopulliset voimakortit syntyvät tämän prosessin myötä. En tiedä vielä lopputulosta ja tunnen, että juuri niin näiden korttien on synnyttävä. Luovuus tukahtuu, jos päätän ennalta mitä tuleman pitää. Voin nähdä paljon enemmän avoimin silmin ja mielin. Luotan siihen, että löydän oikeat kuvat ja sanat. Tiedän, että ne ovat jo matkalla luokseni. Kenties voimakorttien tärkein tehtävä on auttaa juuri oman syntymänsä kautta. Lopputulos ei aina ole tärkein päämäärä. Siksi en sulkeudu kammiooni ja piilottele ideaani maailmalta kunnes se on valmiina julkaistavaksi. Tahdon, että voimakortit syntyvät vapaina.

Olen hahmotellut kuitenkin jotain suuntaviivoja itselleni, sillä muutenhan en pääsisi liikkeelle ollenkaan. En voi vain istua ja odottaa jotain tapahtuvaksi. Tässä ideoitani: (kaikki voi edelleen muuttua)

  • pakassa on 10 korttia (vuonna 2013 tulee uusia kortteja, joten pakkaa voi täydentää)
  • kuvat touko-,kesä-,heinä- ja elokuulta
  • kesä- ja heinäkuulta hieman enemmän kuvia
  • voimakorttiin liittyy aforismi ja merkitys
  • voimakorttien yhteydessä syntyy myös erillinen uudenlainen muistikirja
Olen aina yhtä iloinen huomatessani miten parhaat välähdykset mielessäni syttyvät juuri silloin kun kirjoitan asioita. Toivon, että teille muillekin käy samoin. Asiat tapahtuvat ikäänkuin asioiden väleissä. Siinä kohdassa missä ei tapahdu mitään näkyvää.

Runotalon ensimmäisen voimakurssin ilmoittautumisaika päättyy tänään. Voimakurssi alkaa 3.9. ja olen siinä itse vahvasti mukana kokemassa kurssia myös, vaikka toiminkin kurssin vetäjänä. Olen varma, että voimakurssi tuo oman lisänsä voimakorttien syntymään. Todella mielenkiintoisia aikoja on edessäni. Niistä tärkeimpänä tämä hetki tässä tätä kirjoittaessani. Edessäni kuin puhdas iso kangas, johon saan maalata. Meillä kaikilla on sama mahdollisuus. Maalataan jokainen ominta itseämme. Rohkeasti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti