.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 27. elokuuta 2012

Runoilua ja avulias puutarhatonttu


Paljon on metsässä puita, pensaita,
paljon on tähtiä taivahan kannella.
En minä huolta mistään kanna,
kaikki on laitettu tehty jo,
minun on vain hyvä olla. Luulin, että tänään ensimmäisenä työpäivänä tavaratalossa lomani jälkeen unelmani Runotalosta ei ottaisi lainkaan edistysaskelta. Iloinen yllätys odotti saapuessani kotiin töiden jälkeen. Ystävällinen puutarhatonttu oli käynyt salaa kärräämässä hiekkaa ja tasoitellut ahkerasti hiekkakäytäviä. Kävin vesisateessa kuvaamassa nämä kuvat todistusaineistoksi. Vieläkin jäi kasaan hiekkaa, joka odottaa kuljetusta puutarhan takaosaan. Sinne tehdään hiekkakäytävän levennys. Kun viimeinenkin mutka on valmis voin kulkea haravan tai luutani kanssa polun päästä päähän tasoitellen.

Tämän päivän runo sopii tunnelmaani. Joskus asiat etenevät kuin itsestään. Silloin suunta on oikea.

4 kommenttia:

 1. Koska näemmekään puutarhatontun ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että tonttu on joskus vilahtanut kuvissa - ainakin talon purkamisessakin se oli isona apuna...Kenties jonain päivänä saan tontun kuvattua puutarhassa...siihen voi mennä muutama vuosikin :)

   Poista
 2. Täältä löytää aina jotain matkaansa, täällä tällainen harmaahapsinen haltija nauttii kulkea hiekkapolkuja, myhäillä hiljaa ja katsella kauniita kukkia.
  Tiedän että nyt on kiireistä, kun on monenlaista työtä menossa, mutta haluan kiittää kirjavihjeestä ja muutenkin tästä hienosta blogista. Jos on kiire, huomiota ei ole pakko antaa pois, voit laittaa sen omaan aarrearkkuun muistoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihanaa, että kuljet poluilla myhäillen, sillä niin polut ja kukat ovat vielä kauniimpia ja taianomaisempia kun on harmaahapsinen haltijakin paikalla. (pian perustan virtuaalisen runotalopuutahan jonne tulee avatarhahmoja kulkemaan ja olemaan, kirjoittamaan runoja ja taiteilemaan...ellen sitten jo kohta saa ihan oikeaa toimintaan)

   Poikkesin jo tänään heti pikaisesti katsomassa ja olen hyvillä mielin sanoistasi ja tunnustuksesta. Otan aarrearkkuun ainakin nyt aluksi. Vierailen huomenna blogissasi uudelleen nappaamassa post it -lappusen tänne. Kiitos, on ollut hienoa saada tutusta ja olet tainnut jotenkin kummallisella tavalla sysätä minua eteenpäin runopolullani. Kiitos siitä erityisesti. (tämähän pitääkin kirjoittaa sinne blogiisi...palaan huomenna asiaan)

   Poista