.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 18. elokuuta 2012

Flow on arka villieläin


valo, pimeys


avoin kirja, uudet puhtaat sivut, voimakirja


kielot, tuoksumuistotvalo

polkuvanha puu, oksat, juuretkesän alun ihanuus

rönsytiarellat, löysin itseäni
taantuva tulppaani

kukkii


Runotalon puutarha 2012 voimakorttien on aika syntyä pian. Tahtoisin saada kortit valmiiksi syyskuun loppuun mennessä. Tahdon löytää luomisen ilon korttien tekemisessä. Tahdon itse nauttia niiden tekemisestä. Se on kaikkein tärkeintä. Tiedän, että silloin  tekemisen ilon energia siirtyy kortteihin ja sitä kautta korttien käyttäjille. Siksi on tärkeää, että löydän flown. Etsin sitä, mutta sitä ei voi pakottaa. Sen on annettava saapua luo kuin villieläimen, joka on arka ja pelokas.

Kuvat ovat huhti-toukokuulta. Poimin niitä inspiraation herättäjiksi. Annoin ajatusten, mielleyhtyminen ja sanojen vain soljua vapaana.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin minutkin ja siksi varmaan laitoin juuri tuon puun myös facebookiin. Se on ihana vanha koivu - puutarhassa niitä on kaksi jäljellä, sillä viime kesänä myrsky kaatoi yhden.

   Poista
 2. Miten hieno ja osuva otsikko postauksellasi onkaan! Ja niin totta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin itsekin ajatuksesta - se tuli luokseni ihan flow-meiningillä, yllättäen ja jos en olisi heti napannut siitä kiinni se olisi näyttänyt ihan tavalliselta varikselta enkä olisi halunnut sitä otsikoksi ;)

   Poista
 3. Flow on upea tunne ja toiminnan tila. Kaikki sujuu kuin lentäen, mutta liitoon ei voi pakottaa, alas tulee että kupsahtaa. On tosiaan paras odottaa, mutta joskus kyllä flow tulee, kunhan aloittaa. Jos istuu ja odottaa, saa joskus odottaa puoli vuotta, pikkuisen on hyvä itsekin tuupata.
  Mutta kyllähän sinä sen tiedät, olet "vanha" ja hyvä kirjoittaja, hyvä kuvaaja myös. Hienot kortit ovat tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pakottaa ei voi ja todella välillä aloittaminen saa sen aikaan kuin huomaamatta. Ihan itsestään se ei taida tulla vaan vaatii sopivaa olotilaa...Niin ja kannustus kuuluu myös niihin flow-syntymäjuttuihin. Voiko flow syntyä pysähtymällä ja hengittämällä, olemalla, avautumalla...jotenkin niin se on. Kiitos kannustuksesta :)

   Poista