.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Seuraava voimakurssi & aarrekarttakurssi torpalla

Päiväni alkoi voimakurssin ensimmäisten tehtäväkirjeiden viimeistelyllä ja postituksella. Kurssi alkaa maanantaina eli Runotalossa on nyt jännittävät ja mielenkiintoiset 4 viikkoa tulossa. Olen itsekin tällä kurssilla nyt ensimmäistä kertaa, vaikka samalla myös vedän kurssia. Itse tiedän tarkkaan kurssin tehtävät, mutta en voi tietää etukäteen ihan varmasti mitä kaikkea tehtävien tekeminen tuo tullessaan. Voimakurssi toimii jokaisella kurssin suorittajan itsensä tilanteen ja tarpeiden mukaan. Niin uskon. Kerron täällä aina välillä kuulumisia kurssista ja omia tuntemuksiani.

Seuraava voimakurssi alkaa 15.10. ja ryhmään voi jo ilmoittautua mukaan. Tarkempia tietoja löytyy tästä.Sähköpostissani oli tiedustelua aarrekarttakurssista torpalla Seitsemisen kansallispuiston läheisyydessä. Laitoin tiedustelua torpalle vapaista viikonlopuista ja kalenterissani on tauko voimakursseista lokakuun alussa, joten luultavasti silloin toteutuisi aarrekarttakurssi. Tarkennan heti kun saan selville kurssin ajankohdan. Kurssille tarvitaan vähintään 6 henkilöä. Lisätietoja aarrekarttakurssista löytyy tästä. Paljon erilaista aarrekarttailuun liittyvää asiaa löytyy Aarrekarttamaailma blogista.

Loppupäivä sujuikin puutarhan työlistaa tehden. Kerron siitä täällä myöhemmin. Lisäksi tein itselleni suunnitelman syyskuulle eli yrityksen tavoitteita ja  asioita, joita teen syyskuussa.

Sain eilen ihanan tunnustuksen Haltijalta Runokivi blogista. Olen iloinen, että Haltija kulkee Runotalon puutarhan hiekkapoluilla useasti. Kukkasetkin kiittävät läsnäolosta hymyten.

Tässä vielä kuva ja runo tälle päivälle.Matkani on yhä alussa
olen edelleen samassa pisteessä.
Niin kauan kun en uskalla
 astua kehän ulkopuolelle
kierrän samaa rataa ympäri, ympäri...

Tänään hivuttaudun hieman ulommas
huomenna olen jo ulkona kehältäni.
 Löydän uudet ulottuvuudet elämääni.


6 kommenttia:

 1. Vuosia sitten minulla oli aarrekartta. Ihan huvikseni lätkäisin siihen lopuksi maapallon kuvan ja siihen USA:n lipun. Viime kesänä kävin Texasissa, vaikka silloin muinoin ajattelin etten koskaan uskalla lentää ison meren yli. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on pakko hymyillä täällä - juuri noin se todellakin toimii. Hauskaa, että kerroit tästä, varmaan inspiroi muitakin kokeilemaan vastaavia juttuja. Itse hoksasin juuri tänään aamulla taas yhden toteutuneen asian - hassuinta on, ettei aina heti ymmärrä, että hetkinen, tämähän oli minulla siinä kartassa...

   Poista
 2. Kyllä haltijakin vielä tulee voimakurssillesi, mutta ensin kerään voimia ja rohkeutta ihan itsekseni. Kiitos että otit tunnustukseni vastaan ja kerroit siitä täälläkin. Taas ihmettelin ja ihailin noita aarrekarttojakin, voi miten jännittävää. Mutta kohta yksi kaverini tulee kertomaan, mitä ihmettä kirjasi sai aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielellään otetaan haltijakin voimakurssille, siitähän kurssi entisestään vielä voimaantuu. Meinasi mennä hetki, kun ymmärsin, että kuka kaveri...nyt taidan olla taas kärryillä eri ulottuvuuksista :) Ihmeelliset ovat ajat...todellakin!

   Poista
 3. Olipas Haltija vikkelä, hän ehti tänne ennen minua, kun kerroin että olen tulossa. Voi, et tiedä Sari, mitä ihmettä on tapahtunut. Minä jo luulin, että näyttelyajat ja sellaiset touhut ovat täysin minun kohdaltani ohi, mutta tämä ihmeellinen kirjasi ja siinä kerrottu integraatio, ei se ollut se, mutta tiedät mitä tarkoitan, on kerännyt ympärilleni vaikka mitä yhteensattumia ja tapahtumia.

  Ihmeellisintä oli se, että eilen sain sähköpostin, jossa pyydettiin kotisivuillani olevia töitä näyttelyyn Helsinkiin. Näyttely on teemanäyttely, johon ottaa osaa muutama taiteilija. Teema on niin meidän ajatuksiimme sopiva, että olen aivan öö. Perustin "pihistetyn" blogini tilalle uuden samanlaisen ja kerron siellä lähipäivinä tarkemmin näyttelystä. Nyt kokoan ensin blogia alkuun. Jossain vaiheessa laitan sinne äitisi tekemästä kirjastakin uudelleen, sekin kun hävisi googlen tempun takia. Kerron, mitä kaikkea olen sinne laittanut.

  Minäkin olen kirjoittanut aamusivuja, mutta niistä en kerro.
  Kiitos hienoista hiljaisista poluistasi, missä on ollut hyvä kävellä ja istua kivellä, kuunnella lintujen laulua, katsella kukkien keinuntaa ja olla vaan. Kiitos :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas ihania uutisia sinulla! Voin uskoa ja ymmärtää hyvinkin mitä koet, sillä taidan olla samoissa tunnelmissa itsekin ja suuri osa kunniasta taitaa kuulua Julia Cameronin kirjalle...Mielenkiintoista seurata mitä seuraavaksi tapahtuukaan. Huomasinkin, että linkki voimakirja jutussa ei johtanut enää minnekään. Voin korjata sitten linkinkin kuntoon. Minusta tuo on varsin ihanaa, kun olet aivan että öö :) :)

   Poista