.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 9. elokuuta 2012

Markkinavalmisteluja edelleen

Markkinavalmistelujen kiihtyessä ei paljon kirjoitella, mutta lyhyesti: Vielä on tekemistä. Kuvat liittyvät valmisteluihin ja alimmaiset kuvat ovat edelleen paperipussien logotekstejä, kun tykkään, että alkavat jo näyttää aika kivoilta. Olen saanut harjoitusta ja kuvankäsittelylläkin on osansa värin voimakkuudessa. Yllättävän hienosti sininen kuitenkin pomppaa ruskeasta pohjasta esiin itse pusseissakin.

Huomenna illalla jo laitellaan kojua valmiiksi, joten enää ei voi kauan puuhastella tuotteiden parissa. Toivottavasti saan huomenna illalla muutaman kuvan tänne. Katsotaan miten käy. Viimeistään markkinoiden jälkeen sitten markkinakuulumisien kera palaan.2 kommenttia:

  1. Heissan! Olen sieltä Onni on...-blogista (www.onninonni.blogspot.fi)ja piipahdin markkinoilla kojullasi ja ostin sulta saippuaa ja siperianunikon taimen :)Tänään kylvän sen maahan! Tervetuloa vierailemaan myös meille, blogiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivan oloinen blogi, poikkesin tänään siellä. Itsekin istuttelin muutamia taimia, jotka jäivät myymättä. Menestystä siperianunikolle uuteen kotiin. Haaveilen, että tekisin erillisen sivun myymistäni kasveista tietoineen, mutta en tiedä milloin ehdin...

      Poista