.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 14. elokuuta 2012

Unsubscribe eli kevennä oloasi!


Pari viikkoa olen tehnyt puhdistusta tietokoneella. Tuntuu hyvältä vähentää tietotulvan määrää. Ihan tuntuu kuin olo kevenisi sitä mukaa kun saan asioita tehdyksi. Sama hyvä tunne tulee siitä kun saa tekemättömiä asioita hoidetuksi. Kumma juttu - jokin asia voi odottaa vuosia, vaikka sen voisi hoitaa viidessä minuutissa.


Tässä muutamia puhdistuksia eli mielenkevennyksiä joita olen tehnyt

 • olen kirjautunut pois sähköpostituslistoilta, joiden sisältö ei kiinnosta
 • poistin lähetetyt kansioista kaikki vanhat turhat viestit
 • tyhjensin tietokoneen roskakorin
 • järjestin työpöydän pikakuvakkeet kansioihin
 • päivitin vanhojen blogieni linkkejä ja tekstejä ajantasalle
Paljon olisi vielä tehtävää, mutta parempi on edes aloittaa jostain. Voi tehdä vähän kerrallaan. Isoin vaikutus minuun oli tuolla sähköpostin vähentämisellä. Nyt on mukavaa, kun posti on sellaista mikä minua oikeasti kiinnostaa. Paljon tulee edelleen mainoksia, joita en ole milloinkaan pyytänyt. Otin nyt tavaksi käydä heti poistamassa itseni listalta, jos asia ei kiinnosta minua.

Jos teillä on hyviä vinkkejä ja kokemuksia miten voi keventää tietotulvaa niin kuulen niistä mielelläni.4 kommenttia:

 1. Tämä kommnettini ei nyt kuulu lainkaan tähän, mutta tekee mieli kertoa. Sain juuri kirjastosta Julia Cameronin Tie luovuuteen -kirjan, mistä kerroit aikaisemmin. Ihastuin siihen niin, että tilasin heti sen omakseni, samoin seuraavan tähän liittyvän kirjan. Kiitos sinulle vinkistä :-)

  Kirja ujuttautui heti Runokiven tarinaan, mutta tarinaan en voinut laittaa linkkiä tänne, koska tarina ja juoni jatkuu vielä. Tosin en tiedä miten, mutta jatkuu kuitenkin. Laitan tiedon myöhemmin sinne.

  Terveisin Runokivi/Siira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Onpa tosi hienoa! Itse sain kauan sitten tiedon Juliasta pikkusiskoltani, joka taisi juuri silloin opiskella kirjoittamista. Julia Cameronin esikuva oli Natalie Goldberg, siskoni mukaan tutustumisen arvoinen hänkin. En ole vielä itse ehtinyt perehtyä.

   Tulenpa seuraamaan tarinan etenemistä mielenkiinnolla.

   Poista
 2. Tämäkään ei kuulu tähän aiheeseen :D,mutta arvatkaa miten päädyin tänne?-Googlasin sanan "pehmeys",koska sen löytäminen oli minulle tämän päivän johdatuksen aihe.

  Lämpimin terveisin

  Rosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla totta :) Olisinkohan käyttänyt sitä sanaa niiiin ahkerasti. Hauskaa, että jätit viestiä, että saatiin tietää tämä.

   Poista