.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Liikuttavan ihmeellisen ihana messupäivä!
Otin vielä muutaman kuvan Runotalon messuosastosta. Vietin eilen ja tänään todella mukavan päivän tämän myyntipöydän takana. Sain kokea monia ihmeellisen ihania hetkiä, tavata paljon upeita ja persoonallisia ihmisiä sekä lisäksi sain vahvistusta sille mitä teen eli unelmalleni Runotalolle. Tunnen, että itselläni ja Runotalolla on nyt monta uutta tosiystävää, joiden voimakkaat sydämelliset ajatusenergiat siivittävät Runotaloa hurjaa vauhtia eteenpäin. Olen kiitollinen ja liikuttunut kaikesta hyvästä mitä olen saanut kokea näinä kahtena messupäivänä.


Halusin kuvat messuosastot, jotka itseäni kiinnostivat eniten. Tässä on Tuija Leinonen oman Haltijapöytänsä takana. Minua nämä haltijat koskettivat elävyydellään voimakkaasti. Liikutuin kyyneliin. Niin minulle käy joskus, kun näen jotain näin ihanaa. Minua nämä kaikki katsoivat kauniilla silmillään syvälle sieluuni saakka. Tässä alla useampi kuva haltijoista ja voitte myös vierailla Tuijan Leinosen sivuilla tästä.
Unituulia on toinen suosikkini. Montakohan kertaa olen käynyt ihailemassa sinisiä sulkia? Jo monena vuotena, mutta vielä en ole osannut päättää mikä sulka olisi minulle se oikea. Jonain päivänä hankin vihdoin oman sulkani. Ostin Unituuliasta kuitenkin pienen höyhen korvakorun. Ihailen myös näitä kuvassa olevia unisieppareita eli ostoslistallani on vielä sellainenkin lähitulevaisuudessa. Unituulian mielenkiintoisille nettisivuille pääset tästä.Sitten on vielä vieressäni ollut osasto Amritam. Täältä kantautui heti tuttu suitsukkeen tuoksu, joka muistutti minua afrikasta. Nyt minulla on kotonakin tuota samaa tuoksua. Lisäksi löysin tältä osastolta oikein kivan ja ihan itseni näköisen vihreän laukun.

Tapasin myös Marja-Sisko Malisen. Hän valmistaa keijujen tinktuuroita ja kukkatippoja. Voitte arvata, että olen kiinnostunut kukkatipoista. Kunhan ehdin niin tutustun paremmin.

Nyt minun on jatkettava messujen jälkeisiä hommia tässä kotona pieni hetki ennen nukkumaan menoa. Voin todella sanoa, että jatkan tästä eteenpäin uudistuneena ja erilaisena vielä entistäkin onnellisempana ihmisenä. Kiitos kuuluu jokaiselle, joka tänään pysähtyi Runotalon pöydän luona. Sain niin paljon. Nämä messupäivät olivat ihmeellisen ihanat. Kiitos ja lämpimät terveiseni teille kaikille. Te olette ihmeellisiä!


5 kommenttia:

 1. Oli ilo osallistua messuille kauniin kuvakertomuksesi välityksellä! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että sait voimia messuilta, etkä menettänyt niitä. Sillä on suuri merkitys jatkoa ja suunnitelmia ajatellen.
  Kiitos että välitit muutakin messuantia meillekin, jotka emme päässeet mukaan. Haltijat esim. ovat aivan ihastuttavia. Ehkä näistä postauksistasi jää kipinä kasvamaan ja joskus pääsenkin mukaan käymään. Kiitos sinulle :-)

  VastaaPoista
 3. Irma ja Uuna, olen iloinen, että piditte messukuvista. Ja Uuna, nämä messut olivat varmasti yksi iso käännekohta Runotalon polulla. Todella iso merkitys jatkolle. Ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 4. Naurattaa kun luin tämän:). Minäkin kävin nimittäin itkemässä Tuijan kojulla haltijoita ja haltijaemoa itseään, ihana kun on <3. Hassuja ihania ihmeitä tapahtui myös siellä <3.

  Sari

  VastaaPoista
 5. Sari, ymmärrän tuon oikein hyvin :)

  VastaaPoista