.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 12. huhtikuuta 2012

Uutta tulossa nettikauppaan


Nettikauppaan on tulossa uusi erä Voimapussukoita. Ne odottelevat laatikossa tulevaa viikonloppua. Silloin kuvaan jokaisen erikseen ja laitan näkyviin kauppaan.


Jokainen Voimapussukka saa oman nimen. Lisäksi pussukan sisällä on mukana Runotalon puutarhan voima pienten akileijan siementen muodossa. Pussukat Runotalolle valmistaa Cotonina. Kaikki kaksikymmentä pussukkaa ovat yksilöitä kuten ensimmäisessäkin erässä.


Äitimaamessuilla myynnissä olleita Voimasiilejä on vielä jäljellä. Viikonloppuna nekin pääsevät ihmeelliseen kuvausstudiooni ikuistettaviksi. Vielä riittää sammalia, joiden mukaan voin siilejä nimetä. Uusi erä Voimasiilejä nimien kera siis tulossa nettikauppaan tulevana viikonloppuna. Toivottavasti ei sataisi, sillä studiossani ei ole kattoa lainkaan. Paitsi tietenkin taivas. Toivon kattolampun ilmestyvän kirkkaana paikalle niin saan hyviä kuvia kauppaani.


Kattolamppu = Aurinko


Muutamia Voimapussukoita ja Voimasiilejä on vielä nettikaupassa jäljellä ensimmäisistä eristä. Nettikauppaan pääset tästä. 


Lisää kuvia ja tietoja Voimasiileistä ja niiden valmistuksesta löydät

Pieniä mustavalkoisia voimakortteja on tulossa lisää muutaman viikon kuluessa, joten kohta niitäkin taas saa.


2 kommenttia:

  1. Ihania ovat..
    Mitä pussikat maksavat.?
    Tykkäsin.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että tykkäsit. Nämä tulevat 24,90€/kpl ja edellistä erää olevat ovat 19,90€/kpl (niistä on jäljellä vetoketjullisia malleja kaupassa). Nyt toivotaan kuvauskelejä pussukoille...

    VastaaPoista