.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Voimakortti Aito avoimuus


Toisinaan tunnen itseni kovin hauraaksi ja herkäksi tämän maailman ihmisten joukossa. Tahtoisin osata sanoa oikeita sanoja oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Tahtoisin olla ystävällinen ja auttavainen, mutta toisinaan se on kovin vaikeaa.

Me ihmiset olemme kaikki hyvin erilaisia ja kuitenkin lopulta niin samanlaisia. Ehkä juuri siksi on vaikeaa ymmärtää toinen toistaan arjen kiireiden keskellä. Toivon, että emme luovuta, että jaksamme kaikki yrittää yhä uudelleen ja uudelleen. Jonain päivänä varmasti löydämme aidon avoimen yhteyden.


2 kommenttia:

 1. Uskon että tunnet itsesi ja voimasi, koska on aika puhua ja aika olla vaiti.
  Ihmismeri on ympärilläsi käden ulottuvilla.
  Aito Ihminen tunnistaa itsessään herkkyyden ja haurauden hänen ei tarvitse näytellä olemassaoloa, hänhän on sinut itsensä kanssa.
  Ihmisinä tarvitsemme toisiamme ja vuoropuhelua joka johdattaa tai vahvistaa minuutta.
  Talvesta kesään vähennetään vaatteita jotta ihomme voisi hyvin hengittää ilmaa.
  Ihmisen kohtaaminen on avointa mielialaa ilman laskelmointia.

  Kiitos kaikista kuvista jotka olet parhaaksi valinnut.
  Iloista Vappua Sari sinulle !

  VastaaPoista
 2. Kiitos näistä viisaista ja syvällisistä lauseista. Ihmismeri on ympärillämme meillä kaikilla entistä vahvemmin, kun voimme tämän sähköisen ajatusten vaihdon kautta jakaa ajatuksia kerralla useiden ihmisten kanssa. Meistä jokainen voi entistä voimakkaammin vaikuttaa siihen millainen paikka tämä maailma on, näin uskon.

  Vappua ja auringon paistetta myös sinne!

  VastaaPoista