.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Voimakortti Elementti


Tuuli  Tuli   Maa

Kaikella tarkoituksensa täällä

Olla se mikä Olet


4 kommenttia:

 1. Tässä värit hehkuvat ja saavat valkoiset kissat pehmeiksi ja kauniiksi. Olen ollut niin väreihin uppoutuneena, että meinasi puutarhakierroksesi jäädä väliin. Vaan eipä jäänytkään, näin aamulla siellä oli kaunista, vaikka lunta vielä onkin. Meillekin satoi yöllä lunta, mutta aurinko jo sulattaa sitä. Kohta kukkasi kukkivat ja minun tomaattini hehkuvat. Vielä hetki odotetaan.
  Käypäs Uunartin puolella kurkkaamassa värihehkua :-D

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi tänään. Etsin voimaannuttavaa runoa, ja sen löysin(risuinen lintu...)sinun kirjoittamanasi. Kiitos siitä.
  Istahdin sitten pidemmäksi aikaa lueskelmaan tekstejäsi ja katselemaan kuviasi.

  Nyt olen lukijasi.

  VastaaPoista
 3. Uuna, kuvaathan sitten ne hehkuvat tomaatit! Minäkin kuvaan kukkasia, vaikka samettiruusuni ovat niin hujoppeja ruipeloita, että meinaa tulla epäusko - aurinko saisi tuoda valonsa kuistillemme pikaisesti. Kiitos värihehkusta blogissasi :)

  VastaaPoista
 4. IhanHelmee, tervetuloa mukaan joukkoon voimaantuvaan :) Mukavaa, että jätit viestin ja hienoa kuulla, että pidit Risuisesta linnusta - olen ilahtunut - Kiitos sinulle!

  VastaaPoista