.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 26. huhtikuuta 2012

Muistele hyviä asioita


Ajatusten voima on uskomaton. Voit jopa muuttaa menneisyyttäsi ajatustesi voimalla. Voit luoda itsellesi kauniita muistoja, jotka luovat vahvaa perustaa oman itsen hyväksynnälle. Muistele hyviä ja kauniita asioita ja poista kaikki muu mielesi tiedostoista.

Mustavalkoinen Puutarha Voimakortit
Voimakortit & voimatuotteet blogissa

2 kommenttia:

  1. Kyllä asia on juurikin noin. Voimme omalla ajattelullamme muokata kokemusmaailmamme mieleiseksemme. Harjoittelua vaativaa se on kyllä kovastikkin. Välillä onnistun siinä hyvin, hyvä energia tuo mukanaan lisää hyvää. Menneisyyden kokemuksissa ikävissäkin asioissa piilee kasvu jonka voi muuttaa positiiviseksi voimakseen. Kiitos hyvistä ja kauniista ajatuksistasi jota lähetät täällä kaikille eteenpäin.

    VastaaPoista
  2. Valokki, mietin julkaistessani tuota tekstiä, että joku voi olla hyvin eri mieltäkin, siitä että pitäisi muuttaa omaa menneisyyttä tai poistaa se "tiedostoista". Itselläni on tähän asti auttanut juuri tuo, että olen kääntänyt ikävät kokemukset vahvuudeksi. Ajattelen, että jos selvisin tuosta ja tuosta niin selviän muustakin. Arvotukseni pieniin arkisiin asioihin on syntynyt vaikeiden aikojen yhteydessä. Silloin näkee maailman avoimemmin silmin, jotenkin rehellisemmin.

    Hyvä energia tuo mukanaan lisää hyvää kuten kirjoitat, niin minäkin ajattelen. Toisinaan on vaikea saada itsensä nostettua positiiviseen vireeseen, silloin olen huomannut parhaimmaksi keinoksi itselleni hetkeksi luovuttaa yrittämästä ja vain hyväksyä oma oloni tai kipuni. Yleensä positiivisuus palaa takaisin - onneksi. Ihanaa on se, että on olemassa ihmisiä, jotka heijastavat hyvää fiilistä ympärilleen ystävyydellään ja lämmöllään, silloin on hyvä olla. Kiitos Valokki Sinullekin, että olet olemassa :)

    VastaaPoista