.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 5. huhtikuuta 2012

Mielipidekysely kolmellesadalle


Miksi juuri Sinä saavuit tänne?
Mikä täällä on kiinnostavinta?
Mitä tahtoisit enemmän?Etsitkö jotain seuraavista?
 • VoimaAforismeja ja Voimarunoja
 • Puutarhakuvia ja puutarhakierroksia
 • Voimakortteja
 • Runotalon edistysaskeleita
 • Nettikaupan tuoteuutuuksia
 • Aarrekartta - ja visualisointivinkkejä
 • Juttuja ja kuvia Afrikasta
 • Jotain muuta. Mitä?


Kerron tutkimuksen yhteistuloksen, kun olen saanut kolmesataa vastausta. 


Viisi mielestäni parasta vastaajaa palkitsen Voimatuotteilla.


1. Palkinto - Voimakirja
2. Palkinto - Voimakorttipakka isot kortit (muvalk. tai afrikka)
3. Palkinto - Voimakorttipakka pienet kortit (muvalk. tai afrikka)
5. Palkinto - Voimasiili


Ole hyvä ja osallistu kommentoimalla tähän. Ethän välitä muiden mielipiteistä vaan kerrot avoimesti oman rehellisen näkemyksesi. Kiitos avustasi. 18 kommenttia:

 1. Minä käyn,
  koska löydän täältä rauhaa, kauneutta, herkkyyttä.
  Voin pysähtyä hetkeksi. peilata omaa sisintäni, avata , laajeta.

  Minulle merkitsevät sinun kuvasi, sinun sanasi ja runosi ♥

  VastaaPoista
 2. Minä tulen tänne kurkkaamaan, mitä ystävälleni kuuluu (Runotalon edistysaskeleista tuoteuutuuksiin, sinun henkilökohtaiset kuulumiset reissuineen jne).

  Viihdyn tunnelmassasi ja pidän kovasti kuvistasi, varsinkin puutarha-aiheisista ja niihin liittyvistä runoistasi.

  VastaaPoista
 3. Minäkin piipahtelen täällä, vaikka en aina ehdi kommentoimaan, mutta käynti antaa hetken rauhoittua ja ajatella syvemmin.
  Aarrekarttaa työstän ja katson aina kun silmä siihen kaapinpäällä sattuu.. Vielä ei havaittavia muutoksia toivotuissa asioissa, mutta, jospa ne alkaa toteutua..joskus?

  VastaaPoista
 4. Täällä käydessäni saan mukaani mielen voimaa, kun sitä itseltä puuttuu. Sanoista, jotka sisältävät niin paljon - Kuvista, joita voi katsella vaikka kuinka kauan - Joskus kuva ja sanat yhdessä ovat sitä mitä tarvitsee. Kiitos!

  Toki on mukavaa seurata oman unelmasi toteutumista! Ehkäpä siitä saa vähän rohkeutta itsellekin omiin unelmiin :)

  VastaaPoista
 5. Löysin blogiisi pari viikkoa sitten etsiessäni tarinoita aarrekartasta. Olen katsellut ihastellen kuviasi (yritän kuvata itsekin) ja lukenut tekstejäsi nautiskellen. Kaikkia en ole ehtinyt lukemaan, mutta lähes joka päivä olen täällä sivuillasi vieraillut.
  Tällä hetkellä sivuillasi kiinnostaa kaikki! Kiitos voimaannuttavasta blogistasi ja aurinkoa elämääsi! Terttu

  VastaaPoista
 6. Minä käyn täällä etsimässä sitä ihmettä, että sinulta löytyy kuva juuri minun edessäni olevaan runoon. Usein on mennyt juuri täydellisesti kaikki eli olen saanut sinulta 'sarjan'.

  Rauhaa en hae, sillä sitä minulle ei ole luvattu, olen ikuisesti levoton tuhkimo. Kauneutta kyllä etsin...aina.

  Kiitos monesta ihanuudesta♥

  VastaaPoista
 7. Löydän täältä blogista rauhaa, voimaa ja kauneutta. Kauniiden kuvien, lempeiden ajatusten ja sanojen kautta jota jaat täällä. Aarrekarttani on jumissa, en tiedä miksi? olen vähän hukassa. Aarrekarttailuun antamasi vihjeet ja neuvot ovat herättäneet ajatuksia, ne ovat olleet hyviä. Ehkä kaikki selkeytyy
  vaatien vain ajan kypsyttelyyn.

  VastaaPoista
 8. Itse haen voimaaforismeja ja voimakortteja arjen keskelle:) Ja muutenkin täältä löytää rauhaa mielelleen ja inspiraatiota.

  VastaaPoista
 9. Aarrekartta kirjoituksista aikanaan tänne tulin, nykyisin käyn kurkkimassa muutakin.

  VastaaPoista
 10. Käyn lukemassa blogia usein. Oli sitten takana kiireinen ja stressaava päivä tai leppoisa ja mukava, voin rentoutua ihanien runojen ja tekstien parissa.

  Minua kiinnostaa ihanat tekstit ja runot sekä todella kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 11. käyn silloin tällöin runotalossa visiitillä, useinkaan ei ehdi kommentoida, mutta jotain uutta inspistä sitä katsleee täältä ja mukava seurta runotalon vaiheita.. semmoista läsnöoloa.

  VastaaPoista
 12. Hei!
  Saan mielenrauhaa kauniista kuvista ja voimalauseista.
  Käydessäni sivuillasi facessa tai muualla, suon hetken aikaa vain itselleni.
  t. Eija

  VastaaPoista
 13. Sivuillasi on ihana ja voimaannuttava tunnelma. Tilasin verkkokaupastasi juuri pussukan, jonka aihe on Toivon. Se (ja erityisesti sen sisältämä kortti) herätti minussa paljon tunteita; rakkautta, lämpöä, rauhaa ja ennen kaikkea toivoa. Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 14. Hei, vierailen sivuillasi monasti hakien inspiraatiota ja vain olla aistien viemä. Saan hyvää oloa katsellessani ihania kuvia ja voin rauhoittua kuvien ja tekstien parissa. Ihailen tekstejä, kuvia ja runoja. Kauneus rauhoittaa aina!

  Mansikka

  VastaaPoista
 15. Kauniita kuvia, runoja, kirjeitä, niitä täällä käyn lueskelemassa. Ihastelemassa, kaunistelemassa, kuulostelemassa kirjoituksiasi, saamassa inspiraatioita, mielen rauhaa, tuoksuja, hyvää mieltä, positiivisuutta, iloa monta monta kiloa.

  VastaaPoista
 16. En edes tiedä mikä minut sivuillesi johdatti, kohtalo kait. Hetkeäkään en ole katunut liittymisestä. Kerrankin sivusto jonka juttuja pitää pureskella pienin paloin ja antaumuksella. Yksikään juttu ei ole ihan simppeli, pistää miettii ja oivaltaan elämän syviä tuntemuksia. Mukavaa sykysä Teille kaikille jotka olette sivut ottaneet omiksenne.

  VastaaPoista
 17. Tunnut lämpimältä, läheiseltä ja viisaalta persoonalta, kuvasi ovat kauniita ja erityisesti olen kiinnostunut tekemistäsi voimakorteista. Nämä asiat etenkin tuovat minut tänne yhä uudestaan. Kasvumatkalla ollaan täälläkin, on hyvä saada samanhenkisistä ihmisistä matkakumppaneita.

  Terveisin Unikivi

  VastaaPoista
 18. Palkinnot on jaettu ja kaikki muut ovat saaneet palkintonsa paitsi Annikki ja Mansikka, joita en pysty tavoittamaan. Toivon, että huomaatte viestini jossain vaiheessa ja saatte palkintonne. Otattehan yhteyttä minuun mahdollisimman pian. Kiitos vielä kaikille arvokkaista mielipiteistänne. Tässä linkki palkitsemiseen:

  http://runotalo.blogspot.fi/2012/11/mielipidekyselyn-palkinnot-jaettu.html

  VastaaPoista