.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Positiivisuudesta seuraa hyvän kierreMYÖNTEISYYDEN VOIMA
Positiivinen elämänasenne on oma vahva päätös. Muutos negatiivisesta positiiviseksi ei tapahdu hetkessä, mutta se on mahdollista kun kiinnittää huomion omiin ajatuksiinsa. Myönteisyyden voima on valtavan vahva. Et vaikuta ainoastaan itseesi vaan kaikkiin lähimmäisiisi ja kohtaamiisi ihmisiin. Positiivisuus saa aikaan hyvän kierteen. Voit aloittaa kääntämällä kaikki itseesi kohdistuvat negatiiviset uskomukset vastakkaisiksi eli myönteisiksi. Heikkoudestakin voi löytää vahvuuden.


4 kommenttia:

 1. Ole hyvä, Maria. Hyvää sunnuntaita sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Ystäväni sanoo joka aamu, että tästä tulee hyvä päivä. Opin sen häneltä ja se toimii. Aikoinaan moni piirre miehessäni ärsytti, mutta sitten aloin ajatella vain niitä hyviä piirteitä, joita hänessä on paljon. Nyt ne entiset ovat täysin hävinneet jonnekin.

  Hieno postaus ja postiivisuuden tartuntaa levittävä.
  Hyvää puhäpäivää sinulle :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Uuna, minulla oli tänään työpäivä ja harmitti, kun aurinko paistoi, että jouduin sisätiloihin. Yritin ottaa asenteen kohdalleen ja ihan kiva päivä tulikin! Tuo on hyvä tuo ystäväsi aamuajatus, niin pitäisi tehdä joka aamu. On varmasti iso vaikutus. Yleensäkin se mihin huomionsa kiinnittää alkaa lisääntyä :)

  VastaaPoista