.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kuulumisia Äitimaamessuilta
Televisioruudussa on menossa vaihtuva näyttely voimakorteista.


Ehdin ottaa nämä valokuvat myymisen lomassa messuilla Runotalon messuosastosta. Alimmaisessa kuvassa ovat voimasiilit pikkuisissa pesissään. Muutama niistä lähti tänään uuteen kotiin.

Päivä meni nopeasti. Tunnelma oli oikein kodikas ja lämpöinen. Tapasin monta, monta ihanaa ihmistä. Mietin jo, että mistä näitä ihania ihmisiä oikein tulee? Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä. Sain paljon uusia ideoita tuotteisiin asiakkaiden kanssa keskustellessa. Palaan niihin varmasti myöhemmin. Nyt minun on hoidettava muutama juttu huomista varten ja mentävä ajoissa nukkumaan, että olen aamulla pirteänä jatkamaan.

Ai niin - tapasin Sarin, joka muisti muutaman kerran poikenneensa tässä blogissani. Tuntui hienolta! Lämpimät terveiset sinulle Sari, jos satut lukemaan tätä.4 kommenttia:

 1. Tunnelmallinen ja kodikas osasto! Siellä varmasti ihmiset viihtyvät :-)
  Mutta miten ihmeessä jaksoit vielä laittaa kuvia tänne, olen muutamat näyttelyt seissyt ja ollut aivan poikki. Tosin en ole koskaan viihtynyt näyttelyissäni, tykkään tehdä vaan, mutta en esitellä ja myydä töitäni.
  Nämä sinun tuotteesi ovat eri henkisiä ja ihmisetkin varmaan toisenlaisia. Odotukset kohtaavat :-)

  VastaaPoista
 2. <3<3<3. Minä laitoin juuri äsken ennenkun tulin googlaamaan ja jaoin blogisi facebookissa väelle, "Tuulen hengen" ihanan pikku heposen työhuoneeni oveen <3. Kortissa on ihana energia/valo ja rannalla kulkevassa heposessa jonka otsalla tähtenä on kuin sydän <3. Yksi pienistä voimakorteistasi meni jo messuilla jakoon. Päädyin siellä äkkiä tekemään myös hoitoa eräälle tutulle keskellä ihmislaumaa ja ovet tulivat hänen hoidossa eteen...pariovet-kortti, jota ihmettelin miksi piti sinulta ostaa se...mutta näin ne menee, kiitos, että se kuva tuli kauttasi apuun, tiesin jo ennen messuille tuloa, että hänelle on menossa tai pitäisi ostaa joku kortti, en kuitenkaan tinnyt yhtään mikä ja mistä, se vain taas tuli vaikka sinun kojulla olin unohtanut koko asian, vain nautin siitä missä olin sen hetken <3. Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos, että olit ja muistutit messuilla olemassa olollasi uudelleen myös blogista, jossa en ole pyörähtänyt hetkeen, mutta silti aina oikealla hetkellä kulloinkin. Tähtihippuja sinulle ja kaikkea parasta mahdollista <3.

  Sari

  VastaaPoista
 3. Kuule, kun tämä on nyt vielä sanottava näin. Se hetki jona maksoin sinulle pienet kortit. Aurinko häikäisi sinun takaa minuun ylhäältä jostain kattoikkunoista siinä niin kirkkaasti, että siksikin minä hämmennyin sen rahajutun takia joka oli ok, mutta ihmeellinen juttu. Olet ihmeellinen ja Kirkas. Tiedätköhän sinä sen. Toivottavasti <3. Ihanaa kevättä sinulle vielä <3. Ja kirkkaita kuulaita keväthetkiä puutarhassa <3.

  S

  VastaaPoista
 4. Uuna, minäkin yleensä väsyn todella paljon, mutta nyt tässä oli jotain ihmeellistä: minä vain elvyin ja elvyin, tänäänkin jaksoin ihan hyvin töissä (vaikkakin hajamielisenä...), voisit tulla vuoden kuluttua kokeilemaan tunnelmaa :)

  Sari, ihmeellinen kaimani, kiitos kun kerroit kokemuksestasi, elämä ja maailma ovat ihmeellisiä ja kummasti kaikki tapahtuu juuri niinkuin pitääkin, varsinkin silloin kun olemme itse vapaina liikkumaan elämänvirrassa. Tähtihippuja tahtoisin sinullekin huiskauttaa täältä luoksesi, niitähän nuo lumihiutaleetkin ovat, joita tänään on riittänyt :)

  Aurinko paistoi juuri minun nurkkaukseeni messuilla niin paljon, että häikäistyin monesti ja todellakin, välillä en tahtonut edes rahoja nähdä - olivat niin valoisia rahoja varmaan :) Aivan ihmeellisiä me olemme jokainen ja hienointa on, että voimme nähdä kaiken kauneuden toisissamme. Tahtoisin olla kirkas ja valoisa, silloin kun edessäni on samanlainen valoisa ihminen kuten sinä Sari on helppoa säteillä. Toivon, että oppisin loistamaan myös silloin kun vastassani on haasteellisempia tilanteita. Siinä minulla on vielä paljon opittavaa, mutta oppimassa kai täällä ollaankin. Kiitos sinulle Sari ja loistavaa kevättä <3

  VastaaPoista