.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

VoimaAforismeille oma upea Painonappi!


Lauseeni syntyvät tyhjyydestä

Niiden kehyksenä on avaruus
joka on mielesi portti
Kaunein kaikista!


Katselin blogini tilastoja ja huomasin, että Aforismi-sivulla on ollut mukavasti vierailijoita. Päättelin siitä, että minun kannattaa jatkossa tuoda vielä paremmin esiin aforismejani. Siksi etsin kuvavarastoistani sopivan kuvan ja tein siitä tuohon blogin sivuun painikenapin. Siitä pääsee helposti lukemaan VoimaAforismeja ja myös uudet blogiini saapuvat huomaavat aforismit varmemmin.

Kerään VoimaAforismit - sivustolle kirjoittamiani VoimaAforismeja. Niitä on paljon muistikirjoissa, paperinpaloilla ja blogissa, joten sivusto on toistaiseksi pitkään laajeneva. Lisään uusia säännöllisesti. Uusimmat tulevat aina ylimmäiseksi, että ne ovat helposti löydettävissä.


Kerron aina blogissa ja facebookissa, kun täydennän VoimaAforismi - sivustoa. Seuraavan kerran lisään uusia pääsiäisviikonlopun aikana.

Aforismeja saa vapaasti ja oikein mielellään lainata yksityiskäyttöön kunhan lähde Runotalo on mainittu. Olen iloinen, jos lainauksen yhteydessä mainitaan nettiosoitteeni http://runotalo.net/. Näin kaikki uudetkin Runotalon ystävät löytävät luokseni ja VoimaAforismien alkulähteille keräämään itselleen voimaa.


Ole hyvä, nauti VoimaAforismeista! Kokeile uutta nappia blogini oikeasta yläkulmasta.

Ps. Tuossa kuvassa on vanha Tukholmasta hankkimani käsipeili Ihmeellisen KuvausStudioni sammaleisella kivellä. Peilistä heijastuu kesäinen sinitaivas, sen äärettömyys ja kirkkaus. Peilin vieressä on erityisen voimakkaan oloinen tumma kivi. Sellainen, joka tuntuu painavalta pitää kädessä. VoimaAforismi kuvasta voi löytää monta vertauskuvallista merkitystä.

1 kommentti:

  1. Nyt voimarunot ja aforismit löytyvät tämän blogin yläpalkista otsikon Runo alta. Voimarunoilla on oma sivu hakutoiminnon kera.

    VastaaPoista