.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Voima-aforismi - Sinussa on tarpeeksi voimaa Sinussa on tarpeeksi voimaa
sitä rohkeutta jota tarvitaan
Mene siis luottaen kohti tulevaa
kaikki haaveesi
suunnitelmasi toteen saa


Äitimaamessuilta kertynyt positiivisen energian voima kantoi kevyesti minua vielä aamullakin. Käväisin ulkona aamun hämärässä. Jokin sai minut kulkemaan lumessa puutarhan laidalle. Seisoin paikoillani aamun hiljaisuudessa lumihiutaleiden leijaillessa puutarhan ylle. Tunsin syvää kiitollisuutta siitä, että olen saanut kokea puutarhani voiman ja löytää sen kuvina jaettavaksi muiden iloksi ja voimaksi. Tunsin kiitollisuutta siitä, että olen löytänyt kauniin asian, oman elämäntehtäväni, josta nautin. Ilon kyyneleet ovat ihmeellisiä. Ne virtaavat kuin huomaamatta silmänurkista poskille. Niitä ei tahdo pyyhkiä pois. Ne antavat voimaa.3 kommenttia:

 1. En osaa tämän hienon postauksen jälkeen sanoa kuin ONNEA ja KIITOS :-)

  VastaaPoista
 2. Puhdas ilo on aivan uskomaton, maatajärisyttävä tunne. Sen haluaisi jakaa heti koko luomakunnan kanssa, mutta kaikkein järkevinä lienee kuitenkin nautiskella hiljaa itsekseen :> Se on katoavaa ja haurasta sorttia. Jos joku tulee tökkäämään onnellisuuden pintaa omalla ahdistuksellaan, se saattaa kadota sillä samalla hetkellä jäljettömiin. On vaalittava onnen hetkiä kuin perhosenkeräilijä perhosiaan.

  Kiitos voimauttavasta runosta. Tämä tuli todellakin tarpeeseen, itse kun olen masistellut ja vellonut ahdistuksissani viimeiset viikot ja ollut varma, etten mistään saa enää sisua, motivaatiota, rohkeutta ja voimaa päästä läpi näistä kursseista. Mielessäni pyörii mantra: En tule pääsemään läpi. :( Kiitos siis sinulle suuresti, koko blogistasi, josta muistan tulla ammentamaan luottamusta aina kun tuntuu, että alan vajota ja hajota ja tyhjentyä.

  Olet ihana. Tämä viesti tuoksuu lumelta :)

  VastaaPoista
 3. Uuna, KIITOS Sinulle :)

  Maria, luet ajatuksiani varmaan, sillä mietin kirjoittaessani miten avoimesti haluan kokemastani ilosta kertoa. Meillä on usein pelkoa kokea ja jakaa iloa, kun on kateutta ja myös naurunalaiseksi joutumisen pelkoa. Haluan olla vilpittömästi jakamassa iloani, sillä kokemani todistaa tämän saman myös mahdolliseksi kaikille muillekin. Luotan lukijoihin, siihen, että osataan iloita toisen ilosta :)

  Hyvä, jos runosta on apua. Tulee niitä ahdistuksen hetkiä minullekin toisinaan. Sitten olen niissä aikansa ja yritän hokea mantraa: Tämä menee kohta ohi ja pian kaikki on taas hyvin...

  Olet ihana itsekin, kun kirjoitat viestejä, joista soljuu niin paljon uutta ajateltavaa. Kiitos ja lumi todellakin tuoksuu :)

  VastaaPoista