.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Hellyyttävät narsissit lumikentillä


Narsissit postipolun varressa ovat edelleen lumen vallassa. Krookuksia en löytänyt kuin pari nuppua. Yleensä krookukset ovat kukkineet ennen narsisseja. Jään odottamaan krookuksia.

Jotenkin hellyyttäviä ovat nämä luminarsissit. Minulle uusi ihmeellinen kokemus. Erilaiset kuvat kuin ennen.Maisemakuva postipolun varresta eteläpäädystä.


Löysin kauempaa lisää narsisseja. Ehkä lumi sulaa ennen nuppujen avautumista. Jos ei sula niin täällä blogissa nähdään pian keltaisia narsisseja lumikentillä.

Etupihan hiekkakäytävä puutarha on vielä lumen alla. Kartiovalkokuuset vain pilkistävät lumesta. Minun on nyt jaksettava odottaa. Kohta se vihdoin alkaa. Pääsen kuvaamaan ihmeelliseen kuvausstudiooni. Sitten syntyvät Runotalon puutarha 2012 Voimakortit!


2 kommenttia:

  1. Uskomaton näky! Nuputkin ovat jo noin suuria ja lunta on paksu kerros :-o
    Uutta ja erikoista sinulle ja meille!

    VastaaPoista
  2. Onneksi lumi on alkanut nyt hurjaa vauhtia sulaa. Tänään huomasin, että krookuksetki olivat jo valmiina nuppuina sievästi valmiina avautumaan kun vain näkevät auringon. Eilen vielä oli lumi niiden päällä. Joudun odottelemaan kuivempia kuvauskelejä studiooni, sillä märkä ja lumisohjoinen ympäristö eivät luo harmoniaa taustaksi. Tarkoituksensa on tälläkin, ehkä minulla on pian kaikki sipulikukat samanaikaisesti kukassa :)

    VastaaPoista