.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Unelmien on virrattava vapaina ja vallattomina


Tänään tunnen tarvitsevani jotain lempeää. Siihen tarkoitukseen löysin tämän tekemäni Unelmiesi polku - videon. Roosat sormustinkukkien kukinnot tuntuvat lempeiltä. Niiden kautta on helppo uskoa unelmien toteutuvan. Kun lähtee omalle polulleen niin lähtee kohti unelmiaan.

Minulla ei vielä ole musiikkia videoihini, mutta odotan keväisten aamujen saapumista. Silloin linnut laulavat aikaisin ja aion kokeilla äänittää niiden laulua. Ei ole varmaa onnistunko tekemään tarpeeksi laadukasta äänitystä, mutta voin silti yrittää. Ehkäpä siinä kokeillessa keksin jotain muuta kivaa mitä voin tehdä. Parhaat jutut syntyvät yrittämättä tai juuri silloin kun yrittää tehdä ihan jotain muuta. Minusta se on hauskaa ja liittyy jollain salaperäisellä tavalla siihen miten unelmien toteutuminen toimii.

Unelmat eivät pidä pakottamisesta. Ne haluavat virrata vapaina ja vallattomina toteutuakseen omalla ihmeellisellä tavallaan. Joten jos jotain reittiä ei pääse unelman luo, on ehkä käännyttävä takaisin ja kokeiltava toista reittiä. Toisinaan unelma onkin ihan erilainen mitä alunperin kuvitteli sen olevan. Ehkä se on jotain paljon enemmän tai jotain niin itsestäänselvää, ettei sitä voi edes ymmärtää saati nähdä.

Tästä on taas hyvä jatkaa. Unelmointi jatkukoon!

Lisää videoitani täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti