.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Tervetuloa virtuaaliseen Runotaloon!


Tervetuloa virtuaaliseen Runotaloon. Tänään syntyy tässä hetkessä uudenlainen Runotalon nettipuoti. Se on nettikauppa, joka on voimaa antava seikkailu vanhassa pohjalaistalossa. Talo, joka on todellisuudessa kasana hirsiä takapihallamme elää täällä netissä vahvana ja voimakkaana. Aivan kuten unelmamme elävät mielikuvissamme ennen kuin ne muuttuvat todellisuudeksi.


Tervetuloa Ystävät!

Astukaa Runotaloon

Tämä on hyvin todellista
Aivan yhtä todellista kuin mielikuvituksenne voima!Miten mukavaa, että olette saapuneet noin isolla porukalla tänne Runotalon etupihalle. - Niin, sää on todella mitä parhain. Lintujen laulu täyttää koko ympäröivän metsän ja puutarhan.

Muistattehan porstuaan (eteiseen) mennessänne varoa kynnyksiä, sillä ne ovat aika korkeat. Pieni hetki, avaan molemmat ovet, että mahdutte paremmin kulkemaan. Kuunnelkaahan miten lattialankut narisevat ja huomatkaa miten kuluneita ne ovat. Avotakan edessä on lattiassa syvä kuoppa, sillä siinä on emäntä aikoinaan niin useasti ruokaa ollut laittamassa.

- Kas, nokkosperhonen on eksynyt sisään ja räpistelee tuvan ikkunassa - annamme sen olla rauhassa.Tuolla oikealla on pieni keittiö, jossa keitämme teille vahvistavaa yrttiteetä puutarhasta kerätyistä poimulehdistä. Kuten jo tiedättekin niin voimatee tarjoillaan aina Voimakupeista. Hyllyltä voitte valita haluamanne kupin ja se on mahdollista ostaa ikiomaksenne.

Vaarin kamari on meidän sosiaalitilamme, joten sinne pääsette tutustumaan, jos tulette meille Runotaloon vaikkapa työharjoitteluun tai muuten vapaaehtoiseksi kiireavuksemme. Paketoimme siellä kaikki voimatuotteemme, jotka lähtevät nykyään ympäri maailmaa ihmisille voimaa antamaan.

Isoossa kamarissa on paljon voimaa antavaa kirjallisuutta, jota voi vapaasti lueskella vaikkapa puutarhan penkeillä niin tahtoessaan. Toki kamarissa voi nauttia teekupposensakin. Käsinsidotut voimakirjat löytyvät täältä hyllyltä. Kirjojen tekijäkin viettää täällä aikaansa toisinaan pitäen samalla työnäytöksiä.Tässä on tämä Soukan kamarin alkuperäisen mallin mukaan toteutettu käsinmaalattu tapetti. Eikö olekin kaunis? Runotalon logosta löydätte saman sinisen kuvion. Logon suunnittelija on saanut inspiraationsa tästä tapetista.

Soukassa kamarissa on jokin yllätys, jota talon emäntä ei vielä itsekään tiedä. Tuskinpa kanoja kuitenkaan otetaan sisätiloihin munimaan? Aika näyttää mitä Soukkaan kamariin ilmestyy. Ehkä Voimasiilit viettävät täällä talven pikkuisissa pesissään lämmitellen. Kesällähän Voimasiilit ovat puutarhassa keräämässä voimaansa auringosta, maasta, tuulesta ja sateesta.Olkaa hyvät ja kopistelkaa portaita pitkin yläkertaan. Aivan, olette kuulleet musiikkia. Kyllä se tulee täältä kokilta eli ullakolta. Täällä on Runotalon voiman valtakunta. Voitte jäädä tähän yläaulaan katselemaan voimauttavaa puutarhavideota tai tutustua eri huoneisiin täällä yläkerrassa.

Tuossa porstuan päällä ovat nuo mukavat pehmeät istuimet ihan teitä varten, jos tahdotte levähtää ja katsella maalaismaisemaa ikkunoista. Voimakorttitaulut seinillä varmasti ilahduttavat teitä myöskin.

Päätykamarissa asustavat voimakortit. Sieltä ne saavat voimansa, sillä täällä on tämä kirjoituspöytäni, joka on minulle hyvin rakas. Sen ääressä kirjoitan VoimaAforismejani ja laitan valokuvia puutarhasta blogiini. Voimaa antavat puutarhakierrokset viimeistelen tässä huoneessa ja myös kaikki voimakortit syntyvät täällä. Tässä huoneessa ovat erityiset nuo pienet sivuilla olevat köhvit. Ne on sisustettu voimakorttien mukaan. Oikealla on mustavalkoinen puutarha köhvi ja vasemmalla I do Africa köhvi. Kummassakin pikkuhuoneessa on mahdollista viettää aikaansa ihan omassa rauhassa. Aikoja voi varata tästä isosta varauskirjasta. Varttikin köhvissä tekee ihmeitä nykypäivän kiireiselle ihmiselle. Pikkuoven voi sulkea niin saa olla itsekseen. Pienestä haukan ikkunasta on mukavaa katsella ulos puutarhaan.

Aulan toisella laidalla on Kalulutti, jonne on syntynyt viidakon tunnelma. Siellä voi kokea Makasutu voimakorttien tunnelmaa. Luttiin voi laskeutua tikkaita pitkin ja pelata ystävän kanssa muistipeliä Makasutu-korteilla pikkupöydällä. Varauskirja on oven vieressä. Huoneessa on ihan oma äänimaailmansa, joka vie afrikan viidakon tunnelmaan.

Laimin kamari on Kalulutin vieressä. Täällä on hienostunut ja naisellinen tunnelma. Voimapussukat ovat täällä esillä. Tämä huone on omistettu kauneuden ylläpidolle luonnonmukaisilla tuotteilla. Täällä voit kokeilla Marja Entrichin luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, joita myös talon emäntä itse on käyttänyt jo vuosia. Tässä huoneessa on varauskirja, jossa on valikoima erilaisia rentouttavia hoitoja. Täällä tuoksuu aromaattisille öljyille.

Mitä itse tuvassa tapahtuu?

Mennään takaisin alakertaan niin kerron.

Täällä on pitkä pöytä ja pitkät penkit. Pöydän ääressä pidetään Voimakorttikursseja, Aarrekarttakursseja, tehdään voimasiilejä ja syödään hyvää terveellistä elämyksellistä ruokaa. Toki pöydässä voi juoda kupillisen voimateetä ja jutella mukavien ihmisten kanssa myöhään iltaan saakka.

*

Huh, olipas se todellista. Niin todellista, että se on kaikki jo melkein totta.

Jonain päivänä nähdään varmasti talossa, mutta toistaiseksi pääset nettipuotiin tästä.


Yritän keksiä keinot muuttaa Runotalon nettikauppa hieman enemmän tämän juuri kirjoittamani tarinan mukaiseksi. Miten onnistun siinä - se nähdään lähiaikoina.

7 kommenttia:

 1. Kiitos kierroksesta. Mielenkiintoista ja tunnelmallista. Sinulla onkin jännä prosessi menossa. Juuri kävin nettikaupassa ostoksilla, mutta täytyy varmaan tulla taas uudestaan, kun olet saanut kaiken valmiiksi.
  Onnea suunnitelmillesi!

  VastaaPoista
 2. Miten hieno talo! En tiedä, oletko tutustunut Unelmatyöskentely -kirjaani, mutta jotenkin tuntuu, että näet tosiaan syvälle unelmien rakentamisen todellisuuteen. Sellaiseen todellisuuteen, joka rakentuu ensin mielessä, kasvaa vastuunotoksi ja tekemiseksi ja lopulta eräänä päivänä on elävää elämää. Olet jo tosi pitkällä sillä tiellä. Onnea!

  VastaaPoista
 3. Uuna ja Marja Leena, vastaan teille yhdessä: Olen opetellut hetkessä läsnä olemista ahkerasti useamman vuoden. Se tekee minusta koko ajan enemmän spontaanimman ja vaistonvaraisen. Hetkessä päätin muuttaa nettikauppani oikeaan Runotaloon, vaikka talon puitteet ovat näkymättömät tässä todellisuudessamme. Jonkinsorttinen taiteellinen hulluus on kai kyseessä, kun tahdon vetää asiakkaani mukaan mielikuvamaailmaani tekemään unelmaa kanssani vielä todemmaksi.

  Teknisesti nettikauppani ei välttämättä kaikkea pysty toistaiseksi toteuttamaan mitä tahtoisin. Uuna, sinulle kerroinkin miten haluaisin selkeyttää kauppaani - nyt taidetaan mennä lujaa toiseen suuntaan ;)

  Marja Leena, en ole vielä tutustunut kirjaasi, mutta aion sen tehdä.

  Kiitos onnen toivotuksista, niitä tarvitsen. Hauskinta on se, että olen onnellisin tehdessäni tätä matkaa Runotaloni kanssa - huisin jännää ja luovaa :) :)

  VastaaPoista
 4. Vitsit kun olitkin kirjoittanut todellisesti. Toivottavasti saat pian unelmillesiivet♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos Miia, talo leijuu ilmassa ja siivet viuhtovat vimmatusti :)

  VastaaPoista
 6. Hymy nousi huulille kun luki tätä tekstiä. Ja tuli olo kuin talo olisi oikeasti todellinen :) Ja täällä on sitten yksi vapaaehtoinen kiireapulainen tulevaisuuteen ainakin parista päivästä viikkoon ;)

  VastaaPoista
 7. No, pidetään mielessä sitten kun kiireapulaisia vihdoinkin tarvitaan - toivottavasti sellaisia päivä ja viikkoja tulee. Ainakin yritän asioita viedä siihen suuntaan parhaimman kykyni mukaan :)

  VastaaPoista