.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Voimaannu messujen tunnelmia


Huh huh! Kyllä kului päivä nopeaan Voimaannu messuilla. Sain tavata monta mukavaa ja mielenkiintoista ihmistä ja RunoTalo sai uusia asiakkaita. Tässä kuvassa valmistelen aamulla myyntipöytää.

Pöydässä on erilaisia voimakortteja ja voimasiilit ovat palanneet myyntiin. Useampi voimasiili matkasi uuteen kotiinsa tänään. Jopa yksi silmätön siili sai kodin - siililtä puuttui silmät ja ajattelin, että sen kuului syntyä sellaiseksi, joten annoin sen olla siilikavereiden joukossa. Ensimmäinen asiakas löysi siilin ja uskon, että silmätön siili pääsi hyvää kotiin. Joskus jokin puute tai virheellisyys voi olla täydellisen sopivaa.


Uusi testituote VoimaSydän otettiin tänään hyvin vastaan, joten laitan VoimaSydämet nettipuotiin lähipäivinä. Sydämet sisältävät narsissin lehtiä voimapuutarhasta ja muotoilen jokaisen sydämen itse käsin. Näissä voi oikeasti tuntea voimapuutarhan voiman. Pitäessäsi sydäntä kämmenessä tunnet vaikutuksen. Sydämen mukana tulee pikkuinen voimakortti, jossa on narsissien kuva.

Huomenna messut jatkuvat, joten nyt pyörittelen muutaman sydämen lisää. Yksi juttu vielä: KukkaChakra voimakortit tulevat viikon kuluessa nettipuotiin ja niiden käyttöohjeet sekä kuvat ovat jo ladattavissa ilmaiseksi Runotalon nettisivuilla löytyvästä linkistä.4 kommenttia:

 1. Mukavalta näyttää nuo messutunnelmat!

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniin selkeä myyntipöytä :) Joka kerta kun käyn sivuillasi saan niistä voimaa! Kiitos ja halaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos näyttää selkeältä, siihen on pyrkimys...itsestäni tuntuu, että on niin monia erilaisia kortteja ja vielä voimasiilitkin, että kuinkahan asiakas pystyy hahmottamaan mistä on kysymys :) Aina messuilla opin lisää ja osaa kehittää asioita seuraavaksi kerraksi.

   Ihanaa, että saat voimaa - osaat vastaanottaa ja annat voimaa itsekin - kiitos <3

   Poista