.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

KukkaChakra voimakortit saapuivat

KukkaChakra voimakortit odottavat laatikossa. Pimu ja minä olemme kumpikin yhtä innokkaina laatikon äärellä. Nyt pääsette mukaani avaamaan pakettia ja katsomaan kortteja tuoreeltaan.Tässä pilkottavat tutut chakravärit. Kuvasin kortteja rennosti samalla kun katselin niitä pöydälläni. Kuvaan myöhemmin tarkemmat kuvat jokaisesta kortista erikseen kun rakennan oman sivunsa näille korteille nettipuotia varten.Tämä sama takakansi on kaikissa korteissa. Näissä pikkukorteissa on pyöristetyt kulmat. Osa kukista on rajattu hieman eritavalla pienissä ja isommissa korteissa. Kortteja on kahta kokoa: käyntikorttikoko ja postikorttikoko.

Isoissakin korteissa on takapuolella valkoiset kukat. Pintaan voi kirjoittaa kalvotussilla tai vastaavalla, jos tahtoo käyttää näitä postikortteina. 
Tilasin vielä pieniä tarroja korttien pakkauksiin. Käärin korttiniput valkoiseen paperiin ja kiinnitän tarralla. Kortteihin on tulossa pieni ohjevihkonen, jota vielä viimeistelen. Voimaannu messuilla myyn kortteja ensimmäisen kerran ja messujen jälkeen laitan kortit nettipuotiin.

Korteista tuli kauniita ja niissä voi aistia vahvana kukkien ja värien voiman.

6 kommenttia:

 1. Ihania, kauniita, niin herkkiä!

  Missä teettit nuo?
  Itse teetin Moo:ssa käyntikorttejani, jotka edellisen kerran olivat samanlaisia, pyöristettyjä kulmistaan. Nyt eivät enää olleet pyöristettyjä.. harmittelin..

  onko nuo postiortit tavallisen postikortin kokoisia, vai pienempiä?
  haluaisin itse myös teettää omista töistäni kortteja. Moossa ovat hieman pienempiä kuin tavallinen kortti..

  iloinen tiedoista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moo - on se paikka, sillä toistaiseksi en ole vastaavaa laatua ja palvelun tasoa keksinyt muualta. Pyöristetyt kulmat saa valitsemalla tilausvaiheessa, hintakin on kalliimpi pyöristetyillä.

   Minä olen pitänyt postikorttikokoisina näitä moon postikorttikokoja. Onkohan olemassa virallinen postikorttikoon määritelmä :)

   Olen ollut erittäin tyytyväinen Moo:hon ja tilannut useasti. Vain kerran oli pieni virheellisyys, josta heti sain hyvitystä. Kysy vaan lisää, jos tarvitset tarkennusta Moon systeemeistä :)

   Jos joku tietäisi kotimaisen vastaavan yhtä hyvän firman niin olisin kiinnostunut...

   Poista
 2. minäkin tykkään todella heidän tuloksestaan ja toimituksistaan.
  En osannut itse vain toimia aina oikein. Viimeksi kun halusin käyntikorttini olevan 25 erilaista, niistä tuli yhdenlaista. oma moka =)
  Mut seuraavan kerran etsin sen pyöristetyn kohdan=)
  Ihanaa päivää sinlle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei heti hoksaa kaikkia rastituksia yms. hienouksia :)
   Pyöristys on kyllä nättiä. Varmasti tulee kauniita - onnea tilaukseesi <3

   Poista
 3. Ihana koiruus <3 ja kauniita kuvakortteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljakseen harmaantuva koiruus <3 ja ymmärtää kauneuden päälle <3

   Poista