.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

perjantai 14. joulukuuta 2012

Mikä on sinun vahvuutesi?

Jokainen meistä voi vaikuttaa tähän maailmaan oman itsensä kautta. Emme me ole avuttomia emmekä toisten armoilla. Meissä on voimaa, omaa sisäistä salaista hehkuamme. Voimme säteillä sitä ympärillemme rohkeasti. Voimme tehdä niitä asioita, jotka tunnemme omiksemme ja joissa olemme parhaimmillamme.

Mitä juuri sinä osaat tehdä hyvin? Miten voit auttaa omalta osaltasi luomaan parempaa maailmaa? Aloita jo tänään. Säteile lähipiiriisi omaa ainutlaatuista hehkuasi. Hymyile ja ole ystävällinen. Auta ja tue silloin, kun huomaat siihen tilaisuuden. Käytä omia taitojasi itsesi ja läheistesi hyväksi.

Toivon, että tätä kuvaa ja viestiä jaettaisiin eteenpäin. Sen tarkoitus on muistuttaa meitä siitä voimasta mikä meissä jokaisessa on. Hyvyyden voima on vahva ja voittamaton.

- Voit linkittää kuvan blogissa tai sivustollasi, jos se tuntuu sinusta sopivalta ja tahdot olla yhdessä luomassa parempaa maailmaa pienillä teoilla. Kiitos sinulle.

2 kommenttia:

  1. your message has been delivered, says the very happy messenger <3

    VastaaPoista