.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 13. elokuuta 2015

Voimaruno & voimakortti to 13.8.2015: Tunnistan vahvuuteni



Ole se 
mikä olet parhaimmillasi ja vahvimmillasi 
ollen sinä


Tunnista itsesi 
se voima 
mikä on vahvin sinussa
tiedä milloin on aika toimia
miten ja mitä tehdä



Kuvassa on perhonen, jonka tapasin voimaniityllä. Perhonen on perusolemukseltaan hento ja kevyt, silti tässä kuvassa perhosen olemuksessa on vahvuutta. Perhonen on aidosti oma itsensä. Siinä on niin paljon perhosen perusolemusta, että sen keveys muuttuu vahvuudeksi. Ymmärräthän mitä tarkoitan? Voit tuoda saman vahvuuden itseesi olemalla rohkeasti sitä mitä olet. Tuomalla esiin sen mitä olet syntymässä lahjaksi saanut, tuot voimakkaasti esiin sitä missä olet vahvimmillasi ja parhaimmillasi. Kuuntelemalla intuitiota ja kulkemalla vaiston varassa omalla polullasi tulet vahvaksi. Voit olla niin kevyt että juuri siksi olet vahva.



*


Joko sinulle tulee voimakirje?
voimakirje
Ilmainen Voimakirje ilmestyy perjantaisin.
Klikkaa kuvaa ja liity mukaan!




4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. <3 Kiva, että jätit kauniin merkin käynnistäsi Katja <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos <3 Liekö johtua perhosesta vai viestistä... Minusta tuntui kuvatessa, että tuo perhonen tuli poseeraamaan kameralleni ihan tarkoituksella :)

      Poista