.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 11. elokuuta 2015

Miten teet oman unelmakirjasi



Unelmakirjan avulla voit tarkentaa tavoitteita
 ja saada kuvien kautta vahvistusta unelmillesi. 

Unelmakirja voi toimia kuin aarrekartta tai tunnelmakartta. 

Unelmakirjan teko on helppoa, 
leikkaat lehdistä kuvia ja lauseita, jotka inspiroivat sinua. 




Valitse itsellesi sopivin tapa toteuttaa unelmakirjasi. 
Voit kiinnittää kuvia muistikirjaan, kalenteriin tai asetella kuvat muovitaskuun. 

Voit rakentaa kollaasin muistitauluun tai liimata kuvat isolle pahville, 
jolloin sinulla on aarrekartan tapainen unelmien muistuttaja. 






Selasin tänään läpi pinon vanhoja Voi hyvin ja Fitness lehtiä. Löysin paljon kuvia, joista osa jäi odottamaan. Mietin hetken miten toteuttaisin unelmakirjani ja keksin kokeilla uutta muistikirjaani. Kirja on aika pieni, mutta siksi se on hauska ja erilainen. Isompaan kirjaan yhdistäisin samalla sivulle useampia kuvia. Nyt sivulla tai aukeamalla on vain yksi kuva. Ensimmäiselle aukeamalle laitoin ison Aistit auki! - kuvan. Se muistuttaa minua olemaan läsnä päivässäni ja kokemaan elämääni kaikilla aisteillani. Sitähän läsnäolo parhaimmillaan on.



Seuraavalle aukeamalle tuli smoothien resepti. Se muistuttaa, että syön terveellisiä välipaloja. Saatan kokeilla tätä ohjetta.



Hyppäsin pari aukeamaa yli, että pääsin ensimmäiselle runoaukeamalle. Halusin laittaa meditaatiokuvan runon viereen. Voin lisätä kauniin tekstin, jossa lukee 20 minuuttia päivässä. 

Unelmakirjan voit tehdä eri aiheista kuten oma yritystoiminta, ura, koti tai terveys. Aiheita on loputtomasti. Aloitin unelmakirjani ilman selkeää rajausta. 



Olisi kiva liimata kerran viikossa muutama kuva lisää. Näin olisi unelmat ja tavoitteet koko ajan mielessä ja innostus säilyisi. Oli rentouttavaa etsiä kuvia. Pystytin uuden unelmakirjani Runotalon piirongin päälle avoimena. Nyt näen ohi kulkiessani ensimmäisen aukeaman kuvan. Unelmakirja toimii samoin kuin aarrekarttailussa tunnelmakartta: Vasta muutaman vuoden kuluttua minulle avautuu täydellisesti miksi valitsin juuri nämä kuvat ja tekstit kirjaani. Se jos mikä on mielenkiintoista seurattavaa!

Kokeile tehdä oma unelmakirjasi. Voit tilata muistikirjoja Runotalon kaupasta. Kivan ja erilaisen muistikirjan saat valitsemalla ostamasi tavallisen muistikirjan kanteen voimakorttitarran tai voit liimata kanteen jonkin inspiroivan unelmakuvasi. Jos olet pinterestissä, vilkaise keräämääni taulua Inspiraatiota päiväkirjoihin ja unelmointiin.



Toivon sinulle hauskoja unelmoinnin hetkiä!



 LISÄÄ IDEOITA



*




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti