.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 27. lokakuuta 2014

Kurssi-ilta vko 44Tänään alkoi aarrekarttakurssin viimeinen viikko. On aika energisoida kartta toimivaksi. Tästä eteenpäin on unelmien toteutumisen aika. 

Unelmien toteuttamisessa toimii vetovoiman lain periaate: Sen saat mitä tilaat. Keskustelin aiheesta sähköpostitse kurssilaiseni kanssa: Läpi harmaan kiven - tyyli ei toimi aarrekarttailussa eikä muutenkaan. Väkisin ei mikään asia toteudu hyvin. Miten pysyä rentona ja olla silti keskittyneenä päämäärään?
Mieleeni tulevat muurahaiset: Kannetaan pieniä korsia kekoon ahkerasti ja lopulta keko on valtavan kokoinen. Valmista syntyy tekemällä toistoja. Samaa pätee urheilussa ja oppimisessa. Onko muurahainen rento vai kulkeeko se hampaat irvessä? Entä urheilija tai opiskelija, onko otsa rypyssä vai mieli iloisena? Onko lopputulos parempi innostuksen vallassa tehdyssä suorituksessa? Varmasti innostuminen ja intohimo asiaan saavat aikaan hyvän lopputuloksen. 
Aarrekartassasi on asioita, joita oikeasti sydämessäsi haluat. Sellaisia asioita on mukava ja helppo kuvitella todeksi. Joskus kuvittelua voi hankaloittaa pelko siitä, että unelma ei toteudukaan. Epäonnistumisen pelko voi olla niin suuri, että luovutat heti alkumetreillä. Ei ole mukavaa kokea pettymyksiä. On helppo huomata tilanteen järjettömyys, ilman yritystä ei voi olla onnistumisiakaan. Tunteiden kanssa ei järkipuheet auta. Mitä voit tehdä? Miten pystyt luottamaan siihen, että siipesi kantavat? 
Otin kirjahyllystäni Shakti Gawainin kirjan Luova visualisointi. Sivulla 53 on kappale otsikolla Kulje virran myötä. Tekstin mukaanAinoa tehokas tapa käyttää luovaa visualisointia on kulkea virran mukana eli luopua omista ponnisteluistaan päästäkseen sinne minne haluaa.


On huomattava, että on silti oltava tiedossa minne haluaa elämän virran itsensä kuljettavan. Saattaa olla, että satunnaiset tapahtumat lähtevät kuljettamaan sinua aivan toiseen suuntaan kuin kohti päämäärääsi. Usein kiertotiellä on merkityksensä. Siellä on jotain mitä tarvitset, että voisit saapua lopulliseen päämäärääsi. Siksi aarrekartassasi ovat näkyvissä päämäärät eli unelmat selkeinä kuvina. Ne muistuttavat joka hetki siitä minne olet menossa. Osa aarrekartan unelmista toteutuu välittömästi ja toiset vaativat aikaa. Unelmat toteutuvat huomaamatta. Eräänä päivänä katsot karttaasi ja toteat, että tätä elämäähän olen elänyt jo pitkään. 
Shakti Gawain jatkaa

Kun pelkäät, että päämääräsi jää saavuttamatta, pelon synnyttämät kielteiset ajatuksesi voivat tehdä aikeesi tyhjäksi pikemmin kuin tukea sitä. 

Tällöin on hyvä selvittää todella tarkasti mitä pelkäät. Lisäksi on hyvä tarkastella omia asenteita. Ehkä tulossa voi olla jotain parempaa mitä et ole tullut ajatelleeksi. 

Tähän loppuun vielä Shakti Gawainin voimalauseita, jotka auttavat pääsemään peloista.


  • Minun ei tarvitse tarrautua
  • Voin rentoutua ja päästää irti
  • Voin kulkea virran mukana
  • Minulla on aina kaikki tarvitsemani voidakseni nauttia juuri tästä hetkestä
  • Minulla on omassa sydämessäni kaikki rakkaus minkä tarvitsen
  • Olen rakastettava ja rakastava ihminen
  • Olen itsessäni kokonainen


Tapaamisiin viikon kuluttua voimakurssin merkeissä. Seuraava aarrekarttakurssi on tammikuussa 2015. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan kursseille.

*

Ilmoittaudu Voimakurssille tästä.
Ilmoittaudu Aarrekarttakurssille tästä.

Kurssi-illan kuvat ovat voimakorttinipusta Voimapuutarhan Syksy. Voimakortteja voit tilata täältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti