.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

torstai 15. maaliskuuta 2012

Mitä onnellisuus on?


Olen Onnellinen


Mitä onnellisuus on? Se merkitsee eri ihmisille eri asioita. Kokoan elämäni onnea kuin poimisin kukkia polkuni varrelta. Voin valita mitä otan matkaani. Näkemällä asioiden ja tapahtumien hyvät puolet voin kasvattaa onnellisuuden kimppuani. Osa onnellisuuden aiheista saattaa muuttua kulkiessani, joten on hyvä poimia aina uusia onnellisuuden kukkia vaikka ihan pieniäkin niitä nähdessäni.

Kaikki 20 erilaista mustavalkoista voimakorttia löydät Voimakortit & voimatuotteet blogista. Voimakortteja voit tilata Runotalon nettikaupasta.

4 kommenttia:

 1. Tänään talteen otettu onnen siemen, voi alkaa itää ja kasvaa kauniiksi kukaksi. Joskus saa käsittämättömän hyvän mielen pienestäkin teosta, minkä voi tehdä jollekulle muulle.
  Kiitos onnen kukasta :-)

  VastaaPoista
 2. Uuna, pienet siemenet voivat kasvaa ja koskaan ei voi tietää milloin poimii jonkin siemenen, josta tulee isona jotain erityisen merkittävää. Ole hyvä, hienoa, että poimit onnen kukkia.

  Maria, ole hyvä :)

  Hanne,minulle myös onni on hyvin paljon juuri tuota yhteyttä ja varmasti myös sen jatkuvaa etsimistä, vahvistamista. On ihmeellistä saada olla ihminen, kokea tätä elämää kaikissa sen väreissä.

  VastaaPoista