.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 3. toukokuuta 2013

Elä itsesi näköistä elämää






Tahtoisin välittää sinulle jotain erityistä, jonka olen kokenut syvällisesti. Hieman pelkään, että sanat voivat latistaa kaiken. Aivan kuin jotain kallisarvoista voisi tuhoutua kun jaan sen kanssasi. Se on tavallaan totta, sillä nyt kokemukseni muuttuu. Se ei ole enää samanlainen yksityinen vaan siitä tulee jaettu kokemus.







Tahdon kuitenkin kertoa tästä, sillä jaettu kokemus tuo minulle iloa ja onnea. Se voi löytää sinut. Ehkä olet kokenut samoin ja minun kokemukseni avaa sinulle uusia näkökulmia siihen mitä olet itse kokenut. Ehkä voit kertoa minulle jotain mikä saa minut laajentamaan kokemaani uudella tavalla.








Kokemus, jonka tahdon jakaa tapahtui kuluneella viikolla aamulla töihin lähtiessäni. Astelin autolleni lintujen laulessa kevätlaulujaan. Kun peruutin pihasta tielle niin katseeni osui puutarhaani. Samassa tunsin syvää onnea siitä mitä elämäni on, että minulla on tuo puutarha ja sitä kautta itseni näköinen elämä. Minulla on unelma ja tulevaisuus. Tuo tunne täytti minun sydämeni ja jokaisen soluni, ei pelkästään mieltäni. Olin kyynelsilmin kiitollinen, että sain olla juuri siinä hetkessä matkalla töihin. Tiesin, että puutarhani odottaisi minua palatessani kotiin.








RunoTalo on yritykseni, hyvin pieni sellainen, mutta samalla se on paljon enemmän. Elämälläni on tarkoitus ja minulla on syy elää todella vanhaksi. (Ihailen vanhoja ryppyisiä puutarhamummoja.) Tahdon kehittää unelmaani, tätä yritystäni ja tehdä sen eteen töitä. Tahdon nähdä mitä tästä syntyy. Jokainen päivä ja jokainen pieni teko vievät minua lähemmäksi unelmaani ja samalla lähemmäksi omaa todellista itseäni.







Talolla on vihdoinkin paikka. Se tulee tähän kodin läheisyyteen. Siitä ei tule sellainen kuin alunperin ajattelin. Liikeideani on muuttunut. Se on persoonallisempi. Siitä on tullut enemmän minun näköiseni. Ideani ei ole täysin valmis, mutta nautin kaiken kehittelystä. On ihanaa nähdä mitä tästä syntyy lopulta.







Puutarhani elää jo omaa elämäänsä. Luonto rakentaa sitä aivan omalla tavallaan. Minun tehtäväni on vain hieman auttaa. Samoin on oman elämäntehtäväni kanssa. Annan sydämeni johdattaa kulkuani, myötäilen sen liikkeitä ja sysäyksiä, pyrin toteuttamaan sen mitä sisimpäni tahtoo. Yhä enemmän elän itseni näköistä elämää.






RunoTalon tarkoitus on tuoda maailmaan viestiä siitä, että jokainen on paras omana itsenään.




Tee asioita, joista oikeasti nautit.

Ota edes pieniä askeleita siihen suuntaan.

Niilläkin mennään eteenpäin.







Voimakurssin viesti on tämä mitä juuri kerroin.




Ole oma itsesi.

Ole läsnä omassa elämässäsi.

Toteuta unelmiasi.

Elä elämää joka on sinun näköisesi.


6 kommenttia:

  1. Toi on niin totta! Kun sen vaan aina muistaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelen, että se on yksi tärkeimmistä muistettavista ainakin omalla kohdallani: johtotähteni on oma sydämeni, sen ääni ja viisaus <3

      Poista
  2. Kirjoitit kokemuksestasi todella kauniisti. Olen joskus tavoittanut tuon saman tunteen elämässäni. Sen erottaa "tavallisista" onnen kokemuksista jonkinlainen autuuden tunne, syvä onni olemassaolosta. Sitä vaalii muistoissaan vielä pitkään. Se on opettanut minulle sen, että tavoittelemalla jotain vaikka kuinka kiihkeästi en löydä pysyvää onnea elämääni, vaan kuuntelemalla itseäni yhä tarkemmin ja tarkemmin. Onnea sinulle polullasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvailet hyvin tunnetta, juuri tuota tarkoitin, syvä onni olemassaolosta...tahtoisin saavuttaa sen tunteen yhä useammin, mutta kuten kerrotkin niin sitä ei voi tavoitella vaan se tulee kuin itsestään, hiipii luoksemme kuin huomaamatta juuri silloin kun sitä vähiten odottaa <3

      Poista
  3. Kauniisti kirjoitettu <3 kevätterveisin RONJA

    VastaaPoista