.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 24. toukokuuta 2013

Ajatuksesi ja tunteesi luovat huomisesi


Olen yhä vakuuttuneempi siitä, että luon itse todellisuuttani. Uskon, että meistä jokainen tekee niin joko tietoisesti tai tahtomattaan. Olen huomannut, että nukahtamisen hetki ja aamuisin heräämisen hetki ovat tärkeitä hyvän arjen luomiseksi.


Pyri iltaisin siihen, että nukahdat luottavaisena. Näe mielessäsi seuraava päivä hyvänä ja sujuvana. Voit nukkua rauhassa, sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Aamulla herätessäsi kiinnitä huomiosi ensimmäiseksi siihen mitä ajattelet. Välillä mieleesi ehkä livahtaa ajatus, jonka et halua toteutuvan, joten muuta se itsellesi sopivammaksi vaihtoehdoksi.
Muistathan miten heräsit lapsena. Olit täynnä uteliaisuutta ja innostusta uutta päivää kohtaan. Niin tahdot varmasti aloittaa päiväsi aikuisenakin. Voit muistaa ja oppia sen taidon uudelleen. Vahvistaa sitä kuin lihasta harjoittelemalla. Tekemällä tarpeeksi toistoja.

Suunnittele iltaisin mielessäsi seuraavan päivän unelmainen kulku. Näe mielessäsi miten kaikki sujuu ja miten kohdallesi osuu pieniä ihania asioita, miten olet onnellinen elämässäsi. Aamuisin ajattele, että onpa ihanaa herätä tähän päivään, ole kiitollinen kehostasi ja kaikista asioista joita voit kokea. Luota ja tunne, että sinulla on hieno päivä edessäsi ja saat elää omaa unelmaelämääsi joka hetki.


Jos päivässä on jotain haasteellista, josta et pidä niin voit jakaa sen pienempiin osiin; hetkipaloihin. Mene läsnäolon tilaan ja keskity tekemään se mitä olet tekemässä parhaalla mahdollisella tavalla. Päätä nauttia siitä mitä koet, kulje kuin hidastetussa filmissä, ole hereillä ja elossa.


Louise Hay neuvoo, samoin kuin Denise Linn sanomaan itsellesi aamuisin peilin edessä, että rakastat itseäsi. Tuolla pienellä teolla on iso vaikutus päivääsi. Kun katsot omiin silmiisi niin katsot omaan sieluusi. Kun tavoitat oman sisimpäsi, olet oikeassa osoitteessa. Silloin voit alkaa todella luoda kaiken mitä tahdot.Oikea asenne on tärkeä. On monia tilanteita, jotka ihmiset kokevat hyvin eri tavoin. Maijalle negatiivinen tilanne voi olla Matille positiivinen kokemus. Jotkut asiat kiinnittävät huomiomme, toiset eivät. Mitä enemmän etsit hyviä asioita sitä enemmän niitä alkaa tulla kohdallesi. Harmittavaa, että sama toteutuu myös toisinpäin. Mitä enemmän jotain pelkäät tai välttelet sitä varmemmin se tapahtuu sinulle.

Olen harjoitellut läsnäoloa ja hyvän päivän luomista vuosien ajan. Uskon, että sinnikkäästi tarkkailemalla itseäsi ja omia ajatuksiasi voit ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan. Varmasti tahdot onnellisuutta ja hyvää oloa. On hienoa kokea päivä, joka on aamusta iltaan tasainen hyvänolon virtaava tila. Kohdallesi voi tulla asioita, jotka saattaisivat suistaa päivän hyvänolon raiteiltaan, mutta läsnäolon ja tarkkaavaisuuden tilassa ne eivät aiheuta mielipahaa. Ne tulevat vastaan ja jatkavat matkaansa. Voit jatkaa eteenpäin omassa olotilassasi, sillä olet tässä hetkessä. Se jokin poistui jo vaikutuspiiristäsi, et ottanut sitä itseesi roikkumaan, etkä kanna sitä taakkana mukanasi.Flow eli tunne, jossa kaikki virtaa kevyesti on hyvin läheinen läsnäololle. 
Mieli lepää arjen askareissa puuhaillessa. Elämä on I H A N A A.


Suosittelen, että keskityt näihin


1. Ole läsnäoleva

2. Löydä oma flow

3. Luota ja usko hyvään

4. Muista, että ajatuksesi ja tunteesi luovat huomisesiOlen kirjoittanut aiemmin tästä samasta aiheesta. Tässä linkkejä kirjoituksiini:


Tavoitteeni on kirjoitella aina perjantaisin läsnäolon ja unelmoinnin ajatuksia ja kokemuksia. Näiden ajatusten myötä tahdon toivottaa sinulle 


hyvää alkavaa ihmeellisen I H A N A A viikonloppua! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti