.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Uutuuksia nettipuodissaKiirehdi hitaasti vaeltaen
kohti päämäärääsi,
yllättäen huomaat
olevasi portilla,
sitten polulla
ja pian koputat ovelle,
joka avautuu helposti.


Toivon, että rakastat itseäsi. Tarkoitan tervettä itsesi hyväksymistä ja arvostamista sekä sitä, että osaat pitää puoliasi maailmaa vastaan. Kaikkeen ei tarvitse suostua vain muiden mieliksi, sillä katkera ihminen ei ole onnellinen eikä siten voi luoda ympärilleen harmoniaa ja rakkauden ilmapiiriä. 

Omalle peilikuvalleen on vaikea sanoa rehellisesti, että rakastan sinua. Rakasta sitä ihmistä, jonka kanssa vietät elämäsi jokaisen hetken. Kuuntele itseäsi aidosti, rehellisesti ja rakastaen.Henkilökohtainen Voimaviesti

Nettipuotiin tuli tänään myyntiin Henkilökohtainen voimaviesti. Yllä oleva kuva, runo ja mietelmä voisivat hyvin olla osa henkilökohtaisesta voimaviestistä. 

Moni on kokenut voimakortit oikeaan osuvina ja saanut niistä itselleen uutta voimaa. Uskon, että henkilökohtaisessa voimaviestissä ovat kulloinkin vastaanottajalle oikeat kuvat ja sanat. Yleensä tiedämme vastaukset itsekin, mutta tarvitsemme niille vahvistusta. Siihen voimaviesti sopii hyvin. Itselläni on vahva tunne siitä, että tällaista minun kuuluu kuvillani ja runoillani tehdä - ihmisten auttamista ja tukemista.

RunoTalon uutiskirje on Voimakirje

Minulla on toinenkin voimaa antava viesti: se on RunoTalon uutiskirje, jota kutsun Voimakirjeeksi. Sen saa ilmaiseksi kerran kuukaudessa kirjautumalla postituslistalle. Tahdon luoda voimakirjeestä kauniin, inspiroivan ja hyödyllisen kaikille vastaanottajille. Toivon, että jokainen löytää siitä jotain hyvää itselleen. Toki mukana on aina asiaa RunoTalon tuotteistakin. Tämä Voimakirje on kaikille vastaanottajille samanlainen toisin kuin maksullinen Voimaviesti, jonka valmistan henkilökohtaisesti jokaiselle erikseen.
VoimaSydämet

Voimaannu messuilla myin VoimaSydämiä ja nyt niitä voi ostaa myös nettipuodista. Sydämille on tulossa erilaisia täytteitä kunhan kerään lisää erilaisia kukkien terälehtiä.

Voimakurssi tarjous 79,90€

Olen jo pitkään tasapainoillut nettipuodissa tarjouksien kanssa: tehdäkö tarjouksia vai eikö? Kokeilen taas tarjouksia. Nyt yksi tarjous kestää viikon ajan. Ensimmäisenä laitoin tarjoukseen Voimakurssin, joten nyt on hyvä tilaisuus osallistua hieman edullisemmalla hinnalla kurssille. Vielä en tiedä mitä laitan tarjoukseen seuraavalla viikolla? Pitäisiköhän ottaa vastaan tarjoustoiveita?VoimaPuutarha 2013 - helmikuu

Elä hetkessä

Ympärilläni on paljon pieniä ihmeellisiä asioita.
Voin ihmetellä kauneutta ja
ja kaiken tarkoitusta kuin pieni lapsi.
Ihmettelyllä herätän
sisäisen lapseni ja luovuuteni eloon.

Tämä on neljäs ja viimeinen VoimaPuutarha kortti helmikuulta. Seuraavaksi aloitan maaliskuun korttien julkistamisen. Tilaajilla on jo huhtikuun kortit ilahduttamassa heitä. Toukokuun kortteja on vielä mahdollista tilata.

Aurinko paistaa sisään ikkunasta. Pieniä ihania ihmeitä on ollut viikonlopussani paljon. Uskon, että niitä on ollut myös sinulla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti