.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 21. tammikuuta 2014

Kaipaus sisimmässä


VOIMARUNO


KAIPAUS SISIMMÄSSÄ


Kaipaus sisimmässämme
kertoo meille jostain tärkeästä

© RunoTalo
Olen lemmikki ja tahdon puhua kaipauksesta
KAIPAUS SISIMMÄSSÄMME
Olen voimapuutarhan vanhimpia asukkaita.  Vuosien kuluessa voimapuutarha on laajentunut ja tänne on muuttanut paljon uusia kasveja. Tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa ja siksi tahdon levittäytyä kaikkialle. Kaipaus sisimmässäni laulaa keväisin: Tahdon kukkia, kukkia, kukkia! Pienet siemenet, jotka kukista syntyvät tarttuvat kaikkeen mahdolliseen ja kulkeudumme ympäri puutarhaa. Välillä Sari auttaa meitä siirtelemällä hiekkapoluille eksyneitä pikkutaimia uusiin paikkoihin. KERTOO MEILLE JOSTAIN TÄRKEÄSTÄMihin tunnet kaipausta? Kuvassa on Sarin kulunut puutarhakenkä. Tiedän, että Sari kaipaa kesää, lempeää tuulta, lämpöä, voimapuutarhan kukkien tuoksua ja hiekkakäytävien pehmeää hiekkaa rahisemaan kenkien alle. Tuo kaipaus kertoo siitä mikä on Sarille tärkeää. Mitä sinä kaipaat? Mikä sinulle on tärkeää?
KIITOS

että kuuntelit minuaEsiinnyn Hiljaisuuden voimakorteissa ja monissa muissakin voimakorteissa, 
sillä olenhan asunut puutarhassa sen aikojen alusta. 2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ajatuksia! Sä oot niin ihana, kun pidät tätä blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista: On hyvä saada tietää, että pidät kuvista ja ajatuksista. Blogin kirjoittaminen on toisinaan sellaista suunnistusta kun etsii sitä ominta juttua ja yrittää pitää siitä kiinni. Voimapuutarha on sydämeni tuotosta ja olen iloinen sekä kiitollinen sanoistasi :)

      Poista