.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 24. tammikuuta 2014

Akileija alensi aarrekarttakurssin hintaa
Voimapuutarha on villiintymässä aivan täysin. Torstai-iltana kukat päättivät tehdä uuden videon tuosta vaan ja nyt he kipittävät jo voimapuutarhan verkkokaupan käytävillä. Huomasin, että akileija kävi säätelemässä sähköisiä hinnastonappuloita. "Tein tarjouksen, minä tein tarjouksen", kuului iloisesti voimapuutarhan polun mutkasta. Riensin paikalle tenttaamaan akileijaa tarkemmin. Akileija otti hyvin päättäväisen asennon ja hymyili lempeästi: "Unelmien on aika toteutua ja voimapuutarhalla  on siinä osansa annettavana. Alensin aarrekarttakurssin hintaa kympillä!" 

Ahaa - näin voimapuutarha siis toimii. Kukat tietävät mitä milloinkin tehdään, sillä heillähän on vahvat vaistot käytössään. Aarrekarttakurssi olkoon sunnuntai-iltaan saakka kympin alennuksella kaikille unelmien toteuttajille. 

Runotalon verkkokaupasta on todella tulossa voimapuutarhan kauppa. Mitähän kukat seuraavaksi keksivät?

Tilaa aarrekarttakurssi täältä.


Akileijan ajatuksia ja voimarunoja unelmista voit lukea täällä.


2 kommenttia: